Παναθηναϊκός: Ο Καλάθης βλέπει Εφές και… γίνεται Τούρκος! (videos)

Παναθηναϊκός: Ο Καλάθης βλέπει Εφές και… γίνεται Τούρκος! (videos)

Ο Νικ Καλάθης έκανε άλλη μια σπουδαία εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, κόντρα στην Εφές, στα παιχνίδια με την οποία έχει τα καλύτερα ποσοστά όταν σουτάρει από το τρίποντο! Τα τρομερά νούμερα του “πράσινου” ηγέτη απέναντι στους Τούρκους.

Παναθηναϊκός: Ο Καλάθης βλέπει Εφές και… γίνεται Τούρκος! (videos)
Εξαιρετικός ήταν σε άλλο ένα παιχνίδι φέτος ο Νικ Καλάθης. Ο ηγέτης του Παναθηναϊκού Supertfoods επιστρέφοντας σε αγώνα της Ευρωλίγκας μετά τον τραυματισμό του, έχοντας απουσιάσει από τρία ματς των “πράσινων” (με Μακάμπι, Ερυθρό Αστέρα, Βαλένθια), επιβεβαίωσε γιατί είναι ο κορυφαίος πόιντ γκαρντ φέτος στη διοργάνωση.

Απέναντι στην Εφές στο ΟΑΚΑ μέτρησε 17 πόντους, 9 ασίστ, 3 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 25 στο ranking, όντας ο κορυφαίος στο παρκέ, ενώ θύμισε γιατί η Εφές είναι ο αγαπημένος του αντίπαλος!

Κλείσιμο
Μην ξεχνάμε πως στον πρώτο γύρο στην Πόλη, για ένα ριμπάουντ ο 29χρονος γκαρντ δεν πέτυχε το ιστορικό τριπλ-νταμπλ, έχοντας κάνει τη σπουδαιότερη εμφάνιση της καριέρας του στην Ευρωλίγκα, με 29 πόντους, 10 ασίστ και 9 ριμπάουντ, με το απίστευτο 42 στην αξιολόγηση.

Αυτό πάντως που κάνει τη διαφορά, είναι τα ποσοστά με τα οποία σουτάρει ο Καλάθης από το τρίποντο, κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο, αφού είχε 3/4 στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, όσα είχε και στην Πόλη, ενώ στα έξι παιχνίδια όπου έχει αγωνιστεί απέναντι στην Εφές, από το 2015 που επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, σουτάρει με ποσοστό 55,5% από τα 6,75μ. (10/18)!

Κόντρα σε καμία άλλη ομάδα (σ.σ. με την οποία να έχει παίξει σε τουλάχιστον δύο αγώνες) στη δεύτερη “πράσινη” θητεία του, δεν σουτάρει καλύτερα από το τρίποντο, με τα νούμερά του στους έξι αγώνες με την τουρκική ομάδα την τελευταία τριετία να είναι εντυπωσιακά, με 14,6 πόντους, 6,3 ριμπάουντ, 8,3 ασίστ και 27,1 στην αξιολόγηση!

Μάλιστα, έχει τρομερό συντελεστή στην αναλογία ασίστ-λαθών σε αυτά τα παιχνίδια, αφού για κάθε ένα λάθος που κάνει, μοιράζει 5,6 ασίστ!

Διαβάστε περισσότερα στο www.eurohoops.net/el
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης