Παππάς: Κοιμόμουν και ξυπνούσα με την εικόνα του να παίζω στο ΟΑΚΑ

Παππάς: Κοιμόμουν και ξυπνούσα με την εικόνα του να παίζω στο ΟΑΚΑ

«Προφανώς και έχει λείψει και στον σύλλογο και σε εμάς που είμαστε εδώ μία παρουσία στο Final Four» δήλωσε ο γκάρντ των πρασίνων

Παππάς: Κοιμόμουν και ξυπνούσα με την εικόνα του να παίζω στο ΟΑΚΑ
Νίκος Παππάς για… όλα! 

Ο άσος του Παναθηναϊκού παραχώρησε μια συνέντευξη ελαφρώς διαφορετική από τις καθιερωμένες, καθώς δόθηκε σε κανάλι στο Youtube, μίλησε για το δέσιμο που έχει με τον σύλλογο, αναφέροντας: «ξυπνούσα και κοιμόμουν με την εικόνα να αγωνίζομαι σε αυτό το γήπεδο». 

Κλείσιμο
Παράλληλα, αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο της συμμετοχής σε Final-4 ύστερα από αρκετά χρόνια (τελευταία συμμετοχή ήταν το 2012 στην Κωνσταντινούπολη), τονίζοντας: «νιώθω πως είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ». 

Ο Νίκος Παππάς είπε για: 

-το πώς νιώθει αγωνιζόμενος σε γεμάτο ΟΑΚΑ: «Είναι πιο ιδιαίτερο για εμένα, διότι μεγάλωσα αγαπώντας αυτή την ομάδα και πραγματικά μπορεί να ξυπνούσα και να κοιμόμουν με αυτή την εικόνα, να αγωνίζομαι σε αυτό το γήπεδο. Όλα όσα σου ανέφερε είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που περιγράφουμε τώρα. Και τα λεφτά είναι ωραία και η φήμη... Όμως για μένα είναι η πεμπτουσία όλου αυτού. Όσα χρόνια έχω ακόμα και όσο θα είμαι εδώ, θα προσπαθήσω να αρπάξω κάθε στιγμή και να την ζήσω όσο πιο πολύ γίνεται». 

-τον στόχο της επιστροφής σε Final-4: «Εντάξει, αυτός είναι ο στόχος. Προφανώς και έχει λείψει και στον σύλλογο και σε εμάς που είμαστε εδώ μία παρουσία στο Final Four. Νομίζω πως έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα. Αν με ρωτάς, προσωπικά νιώθω πως είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ». 



Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης