Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναθηναϊκός 1-2: Διπλό πρόκρισης με ανατροπή

Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναθηναϊκός 1-2: Διπλό πρόκρισης με ανατροπή

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κερδίσει επιτέλους στην επαρχία χάρις στο γκολ του Μολίνς στις  καθυστερήσεις - Εύκολες νίκες για ΠΑΣ, Κέρκυρα, Λεβαδειακό

Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναθηναϊκός 1-2: Διπλό πρόκρισης με ανατροπή
Ο Παναθηναϊκός νίκησε για πρώτη φορά φέτος μακριά από τη Λεωφόρο και πανηγύρισε την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αλλά πέρα από το αποτέλεσμα η γενικότερη εμφάνιση δεν έφερε χαμόγελα.

Οι αναπληρωματικοί που πήραν την ευκαιρία την άφησαν ανεκμετάλλευτη, με τον Μουνιέ να δείχνει μια κάποια βελτίωση, ενώ ο Μολίνς σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς…

Κλείσιμο
Η Αναγέννηση με πολλά νεαρά παιδιά στην ενδεκάδα μπήκε πιο σοβαρά και στο 14’ προηγήθηκε στο σκορ χάρις στο γκολ του Πλαβούκου με τον ΠΑΟ μετά το ημίωρο να ανεβαίνει, χωρίς όμως να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες του.

Τελικά το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 50’ από τον Μουνιέ και το ματς έγινε ροντέο καθώς προέκυψε και βροχή που δυσκόλεψε τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών με τον Μολίνς στις καθυστερήσεις να εκμεταλλεύεται το λάθος του Κισκαμπάνη και να πετυχαίνει το 1-2.

Οι συνθέσει:
Αναγέννηση: Γκέκας, Καρίκι, Κωνσταντινούπολος, Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Σούντουρα, Σταματάκης, Μπιτέλης (69’ Μασούρας), Πλαβούκος (52’ Χαντζάρας), Τζέκος (83’ Κονέ), Ποζατζίδης
Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Ευαγγέλου, Αυλωνίτης, Ινσούα, Καμπέσας, Δώνης (77’ Μπουζούκης), Σιλά, Χατζηγιοβάνης (59’ Λουντ), Μουνιέ, Πίσπας (66’ Μολίνς)

Λεβαδειακός-Αιγινιακός 5-0
Ο Λεβαδειακός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο Κύπελλο (είχε ηττηθεί με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στην 1η αγωνιστική) συντρίβοντας με 5-0 τον Αιγινιακό.

Η ομάδα της Πιερίας άντεξε μέχρι το 39’ όταν ο Νουάνκο άνοιξε το σκορ και στο β’ ημίχρονο ο Λεβαδειακός σημείωσαν νωρίς το 2-0 (47’ Καψάσκης) διώχνοντας το άγχος.

Στο 58' και πάλι ο Καψάσκης έκανε και το 3-0 , στο 68', ο Μπελγκαζουανί ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Νίκας στο 75'.

Οι συνθέσεις
Λεβαδειακός: Δασκαλάκης, Καραχάλιος, Μανώλας, Φαβάρο, Αντιλέχου, Νουάνκο, Καλτσάς (74' Νίκας), Καθάριος, Καψάσκης (69' Ιωαννίδης), Βασιλείου, Γακουμάκης (55' Μπελγκαζουανί).
Αιγινιακός: Τόλιος (71' Καραγκιόζης), Γιαζιτζόγλου, Βλάχος, Λιόλιος, Τοπαλίδης, Πολύζος, Γκατζολάρι (62' Στάικος), Ζούρκος (56' Ντόφος), Δωματάς, Σοφιάνης, Παπαδόπουλος.

Κέρκυρα-Σπάρτη 6-1
Επιστροφή στις νίκες, έστω και στο Κύπελλο, για την Κέρκυρα που συνέτριψε με χαρακτηριστική ευκολία την Σπάρτη.

Ο Σοϊλέδης στο 9', ο Ζουλιώτης με αυτογκόλ στο 28’, ο Κόντος στο 34’ έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην Κέρκυρα με την Σπάρτη να μειώνει στο 35’ με τον Μπελή, αλλά το ημίχρονο να κλείνει με 4ο γκολ για τους γηπεδούχους από τον Γεωργίου.

Ο νικητής είχε κριθεί κι απλά ο ΑΟΚ στο β’ ημίχρονο σημείωσε άλλα δύο γκολ με τον Μπάουμαν στο 67’ και τον Μεληκιώτη στο 90’

Οι συνθέσεις:
Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Βενέτης (46' Μπαλάφας), Κρητικός, Σοϊλέδης, Κόντος (67' Μεληκιώτης), Αναστασίου, Ντιογκό, Γεωργίου, Μπάουμαν, Γρομητσάρης, Βάργκας.
Σπάρτη: Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Παναγιώτου, Οικονομόπουλος, Ράντι (68' Νιάρος), Κατσίκης, Μάγκας, Φουρτάδο, Μπέλλης, Σάββα, Γουόρντεν (46' Μπαρέττας).

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιγιάλειος 3-0
Αγκαλιά με την πρόκριση στην επόμενη φάση βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα που νίκησε εύκολα με 3-0 τον Παναιγιάλειο στους Ζωσιμάδες.

Οι Ηπειρώτες αν και άργησαν να προηγηθούν, άνοιξαν το σκορ στο 33ο λεπτό και «κλείδωσαν» τη νίκη στο 50’ όταν ο Σκόνδρας πέτυχε το  2-0 για να έρθει ο Πέδρο Κόντε στο 67' και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα: Γαννίκογλου, Κοζορώνης, Νικολιάς (68' Χαλκιαδάκης), Μπέριος, Μανθάτης, Σολτάνι (68' Ντόλοβατς), Καρανίκας, Βιδάλ, Αποστολόπουλος, Μπετρά (62' Κόντε), Σκόνδρας.
Παναιγιάλειος: Πολίτης, Ρέλλας, Παπαχρήστος, Ιντζίδης, Στίκας, Καζναφέρης (61' Σταματής), Γκούμας, Κριστέτο, Σκαρτσίλας, Γεωργακόπουλος (61' Μπρους), Κόκκορης (46' Γκούφας).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης