Βίντεο: Χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο το τετραπλό σκιφ ελαφρών βαρών!

Βίντεο: Χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο το τετραπλό σκιφ ελαφρών βαρών!

Ακόμη μια μεγάλη στιγμή για την ελληνική κωπηλασία το πλήρωμα  στο τετραπλό σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους αγώνες του Παγκοσμίου πρωταθλήματος

Βίντεο: Χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο το τετραπλό σκιφ ελαφρών βαρών!
Η αλυσίδα των επιτυχιών της ελληνικής κωπηλασίας απέκτησε έναν ακόμη κρίκο με την 3η θέση που κατέκτησε η ομάδα του τετραλου σκιφ ελαφρών βαρών στο παγκόσμια πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Σαρασότα των ΗΠΑ.

Την ελληνική ομάδα αποτελούν οι Λευτέρης Κόνσολας, Παναγιώτης Μαγδανής, Σπύρος Γιάνναρος και Νίνος Νικολαϊδης και έδωσαν ένα συγκλονιστικό αγώνα έτσι ώστε να τα καταφέρουν και να ανέβουν στο βάθρο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κωπηλασίας. 

Κλείσιμο
Η κούρσα ήταν εκπληκτική με το ελληνικό πλήρωμα να δίνει μεγάλη μάχη με τα αντίστοιχα πληρώματα από την Βρετανία και τη Γαλλία. Οι Γάλλοι πήραν αρχικά το προβάδισμα, αλλά μετά τα 500 μέτρα η Ελλάδα πέρασε μπροστά και κράτησε το προβάδισμα μέχρι τα 1500 μ., αλλά στο τελευταίο κομμάτι οι ισορροπίες άλλαξαν.

Το χρυσό μετάλλιο πήραν Γάλλοι  με χρόνο 5.51.85, δεύτεροι ήταν οι αθλητές από τη Μεγάλη Βρετανία με 5.52.02 και τρίτο το ελληνικό πλήρωμα που τερμάτισε σε 5.53.64. 

Αντίθετα στο διπλό σκιφ γυναικών οι Κατερίνα Νικολαϊδου και Αννέτα Κυρίδου πήραν την 6η θέση στον ημιτελικό της Παρασκευής και δεν κατάφεραν να περάσουν στον μεγάλο τελικό.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης