Με Ρέτσο στην ενδεκάδα τα σχέδια του Σκίμπε κόντρα στη Βοσνία

Με Ρέτσο στην ενδεκάδα τα σχέδια του Σκίμπε κόντρα στη Βοσνία

Έτοιμος να κάνει ντεμπούτο στην ενδεκάδα της Εθνικής είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος, στην πρώτη του παρουσία με την Ανδρών - Ποια θα είναι τα δύο χαφ και ο… ρυθμιστής Κώστας Σταφυλίδης

Με Ρέτσο στην ενδεκάδα τα σχέδια του Σκίμπε κόντρα στη Βοσνία
Είθισται τα νέα πρόσωπα που καλούνται στην Εθνική ομάδα, να χρειάζονται ένα εύλογο διάστημα προσαρμογής και σταδιακά να παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Σχεδόν ποτέ μία και έξω, να μπει, δηλαδή, στην ομάδα και αμέσως να αγωνιστεί. 

Στην περίπτωση του Παναγιώτη Ρέτσου αναμένεται να σπάσει η παράδοση, καθώς ο 18χρονος αμυντικός ως new entry στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, θα πάρει φανέλα βασικού στο ματς με τη Βοσνία το βράδυ (21:45) της Παρασκευής, αγωνιζόμενος σε θέση αριστερού μπακ. 

Κλείσιμο
Με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Γιώργου Τζαβέλλα, ο μικρός του Ολυμπιακού θα καλύψει το κενό που δημιουργείται στο αριστερό άκρο της άμυνας. 

Στην προπόνηση της Τετάρτης, ο Μίχαελ Σκίμπε δεν δοκίμασε ενδεκάδα για ακόμα μία φορά, ωστόσο προορίζει για το αρχικό σχήμα τον Παναγιώτη Ρέτσο. Επομένως, ο Κώστας Σταφυλίδης θα βρεθεί στη θέση του αριστερού χαφ εξτρέμ. 

Η διάταξη θα παραμείνει η ίδια, δηλαδή 4-2-3-1 με τον Ορέστη Καρνέζη να είναι στην εστία, δεξί μπακ ο Βασίλης Τοροσίδης και τα δύο στόπερ θα είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Κώστας Μανωλάς. 

Τα δύο αμυντικά χαφ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα είναι ο Αλέξανδρος Τζιόλης με τον Γιάννη Μανιάτη. Στο ενδεχόμενο να μείνει στον πάγκο ο Ρέτσος (δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο), θα γυρίσει στην άμυνα ο Κώστας Σταφυλίδης και μπροστά του θα τοποθετηθεί ο Πέτρος Μάνταλος. Σε αυτή την περίπτωση, δεξί χαφ θα είναι ο Κάρλος Ζέκα και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Κώστα Μήτρογλου, θα βρίσκεται ο Κώστας Φορτούνης. 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δούλεψε αρκετά με τους διεθνείς στις στημένες φάσεις, τις οποίες η Εθνική θέλει να αξιοποιήσει στην κρίσιμη αναμέτρηση με τους Βόσνιους. 

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης