Ολυμπιακός: Τέλος από την λίστα και ο Πελεγκρίνο

Ολυμπιακός: Τέλος από την λίστα και ο Πελεγκρίνο

Η υπόθεσή του ήταν εξαρχής δύσκολη και τα μηνύματα αρνητικά από την Κυριακή. Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως αφήνει και την υπόθεση του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο και επικεντρώνεται αλλού...

Ολυμπιακός: Τέλος από την λίστα και ο Πελεγκρίνο
Πελεγκρίνο ήταν και πάει όπως όλα δείχνουν. Και η υπόθεση του Αργεντίνου τεχνικού δεν είναι πια σε πρώτο πλάνο για τους Πειραιώτες, όπως προκύπτει από την πλευρά τους.

Ο έμπειρος προπονητής που είναι σε ανοιχτή γραμμή με την Πρέμιερ Λιγκ έχοντας κρούσεις από ομάδες όπως η Κρίσταλ Πάλας, φαίνεται πως μπήκε στον... πάγο για την λίστα των υποψηφίων του Ολυμπιακού. Μετά και τις αρνητικές εξελίξεις με τον Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο ο Ολυμπιακός στρέφει σε άλλες υποθέσεις την προσοχή του. Έτσι και αλλιώς η περίπτωση Πελεγκρίνο ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και από την Κυριακή κιόλας είχε διαφανεί πως τα πράγματα δεν ήταν τόσο θετικά για τους πρωταθλητές.

Κλείσιμο
Στην δεδομένη στιγμή όλες οι άλλες... γνωστές περιπτώσεις όπως για παράδειγμα των Μάρτινς, Λουτσέσκου και ακόμα και Ιέρο και Κρίστιανσεν δεν έχουν πάψει να υφίστανται για τον πάγκο των πρωταθλητών. Και πάλι όμως δεν μπορεί να αποκλειστεί ενδεχόμενο ανατροπής. Εξάλλου ως προς το επικοινωνιακό σκέλος έχουν υπάρξει υποθέσεις όπου ο Ολυμπιακός αποσύρθηκε για λόγους τακτικής και επανήλθε μετά.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης