Παναθηναϊκός: Δεν προλαβαίνει τον ημιτελικό με ΠΑΟΚ ο Λουντ

Παναθηναϊκός: Δεν προλαβαίνει τον ημιτελικό με ΠΑΟΚ ο Λουντ

Εξαιρετικά δύσκολη θεωρείται η συμμετοχή του Ρόμπιν Λουντ στον ερχόμενο ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ - Πώς προσανατολίζεται να κατεβάσει τον Παναθηναϊκό ο Ουζουνίδης

Παναθηναϊκός: Δεν προλαβαίνει τον ημιτελικό με ΠΑΟΚ ο Λουντ
Μόλις μία απουσία θα έχει ο Παναθηναϊκός, όπως όλα δείχνουν, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τετάρτη. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε στην σημερινή προπόνηση τον Ρόμπιν Λουντ να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα (όπως και ο Πίσπας), με τον Φιλανδό μέσο να ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και τη συμμετοχή του να φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη. 

Παράλληλα, στη σημερινή προπόνηση όσοι παίκτες αγωνίστηκαν χθες (9/4) κόντρα στον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ζέσταμα, πάσες με τελειώματα και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. 

Κλείσιμο
Όσον αφορά το ματς με τον «δικέφαλο του βορρά» την Τετάρτη στη Λεωφόρο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσανατολίζεται να παρατάξει το «τριφύλλι» με τους γνωστούς έντεκα. 

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος κάτω από τα δοκάρια, με τους Κουλιμπαλί, Μολέδο, Κουτρουμπή και Χουλτ να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Ζέκα και Κουρμπέλης θα είναι τα δύο χαφ, με τους Βιγιαφάνιες, Εμποκού να βρίσκονται στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο Κλωναρίδης θα αποτελέσει τον περιφερειακό επιθετικό, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μπεργκ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης