Μουντιαλικά ματς για… να πας ταμείο!

Μουντιαλικά ματς για… να πας ταμείο!

Τα πολλά φιλικά παιχνίδια μεταξύ εθνικών ομάδων στην Ευρώπη που γίνονται περισσότερο για δοκιμές νέων παικτών, άρα εγκυμονούν εκπλήξεις, καθώς και οι προκριματικοί αγώνες του Μουντιάλ σε Ασία και Κεντρική Αμερική, συνθέτουν ένα ελκυστικό κουπόνι, που αν το μελετήσουμε σωστά, θα πάμε ταμείο.

Μουντιαλικά ματς για… να πας ταμείο!
Ρωσία – Βέλγιο: Σπουδαίο φιλικό ματς που θα γίνει στο Σότσι. Οι Ρώσοι δεν παίζουν προκριματικά Μουντιάλ, καθότι θα το φιλοξενήσουν, παρά μόνο φιλικά. Στο τελευταίο, στο Κράσνονταρ, οι Ρώσοι έχασαν καθαρά 0-2 από την Ακτή Ελεφαντοστού. Είναι προφανές ότι βρίσκονται σε στάδιο ανασύνθεσης. Οι Βέλγοι υποχρεώθηκαν σε ισοπαλία 1-1 με την Ελλάδα, αλλά στο Σότσι θα βρουν περισσότερους χώρους να παίξουν, θα έχουν στην διάθεσή τους και τους Αζάρ, Ντε Μπρόινε. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της betshop.gr
που δίνεται στο 2.30. 

Κλείσιμο
Αλβανία – Βοσνία: Οι Αλβανοί έκαναν αξιοπρεπέστατη εμφάνιση κι έχασαν 2-0 από την Ιταλία στο Παλέρμο για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Συμπλήρωσαν, όμως, τρεις ήττες στη σειρά, χωρίς, μάλιστα, να πετύχουν γκολ. Οι Βόσνιοι έχουν ποιότητα σαν ομάδα, νίκησαν 5-0 το Γιβραλτάρ, έστω κι αν έπαιζαν χωρίς τον Ντζέκο, ο οποίος ούτε τώρα θα παίξει. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop.gr
που δίνεται στο 3.00. 

Ολλανδία – Ιταλία: Είναι ένα… στοίχημα το ματς αυτό για τους Ολλανδούς. Χτίζουν νέα ομάδα η οποία, όμως, παραπατάει. Στα τέσσερα τελευταία ματς, φιλικά κι επίσημα, έχασαν 1-2 από την Ελλάδα, 0-1 από τη Γαλλία, νίκησαν 4-1 τη Λευκορωσία, έφεραν 1-1 με το Βέλγιο και το περασμένο Σάββατο έχασαν 2-0 από τη Βουλγαρία στη Σόφια και κινδυνεύουν φυσικά, ν’ αποκλειστούν νωρίς από τα τελικά του Μουντιάλ. Γι αυτό και απολύθηκε ο προπονητής τους Ντάνι Μπλιντ. Οι Ιταλοί είναι αυτοί που είναι. Νίκησαν εύκολα 2-0 την Αλβανία στο Παλέρμο και στα τελευταία πέντε ματς δέχθηκαν μόλις ένα γκολ κι αυτό από την Ισπανία (1-1) με τραγική γκέλα του Μπουφόν. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της betshop.gr
στο 2.65.
Πορτογαλία – Σουηδία: Η Πορτογαλία με δυο γκολ του Ρονάλντο νίκησε 3-0 την Ουγγαρία το περασμένο Σάββατο στη Λισαβόνα. Είναι η γνωστή ομάδα του Σάντος, η οποία δύσκολα δέχεται γκολ. Στο ματς αυτό θα παίξουν και αρκετοί αναπληρωματικοί και δεν είναι σίγουρο ότι θα χρησιμοποιηθεί ο Ρονάλντο.

Οι Σουηδοί προέρχονται από ένα βαρβάτο 4-0 επί της Λευκορωσίας, ενώ στο προηγούμενο ματς από αυτό είχαν διαλύσει 6-0 σε φιλικό τη Σλοβακία. Σε τρελά κέφια είναι ο Μπεργκ που όχι μόνο σκόραρε κόντρα στους Λευκορώσους, αλλά κέρδισε και το πέναλτι. Η λογική λέει να παίξουμε το goal-goal της betshop.gr στο 2.15.

Ιρλανδία – Ισλανδία: Από το καλοκαίρι (EURO 2016) και μέχρι τώρα, οι Ιρλανδοί είναι αήττητοι σε επίσημα και φιλικά ματς. Το περασμένο Σάββατο έγινε ντέρμπι στο Δουβλίνο με την Ουαλία, που έληξε 0-0. Για πρώτη φορά μετά από… χρόνια δεν σκόραραν οι Ιρλανδοί. Οι Ισλανδοί μπήκαν γερά στον ευρωπαϊκό χάρτη μετά την εκπληκτική τους πορεία στο EURO 2016 και συνεχίζουν τις καλές εμφανίσεις τους. Την περασμένη Παρασκευή νίκησαν 2-1 μέσα στο Κόσοβο, έδειξαν ότι βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Η λογική λέει να παίξουμε το under της betshop.gr στο 1.50.


Γαλλία – Ισπανία: Είναι σπουδαίο φιλικό, που θα γίνει στο Παρίσι. Γάλλοι και Ισπανοί δεν χρειάζονται συστάσεις, είναι αυτοί που ξέρουμε. Οι Γάλλοι το περασμένο Σάββατο νίκησαν 3-1 το Λουξεμβούργο στο Μεγάλο Δουκάτο και οι Ισπανοί 4-1 το Ισραήλ στο Χιχόν. Είναι ένα ματς όπου όλα μπορούν να συμβούν κι η λογική λέει να παίξουμε το goal-goal της betshop.gr στο 1.95. 

Εκουαδόρ – Κολομβία: Πέντε αγωνιστικές πριν από το τέλος στον όμιλο των προκριματικών της Λατινικής Αμερικής και το Εκουαδόρ, που ισοβαθμεί με την Παραγουάη στην 5η θέση που οδηγεί σε μπαράζ με ομάδα της Ασίας, υποδέχεται την Κολομβία, η οποία έχει έναν βαθμό παραπάνω και βρίσκεται στην 4η θέση. Το Εκουαδόρ ξεκίνησε τρένο, αλλά κάπου στην πορεία τα χάλασε. Την περασμένη Παρασκευή ήθελε έναν βαθμό στην Παραγουάη και δεν τα κατάφερε να τον πάρει, έχασε 2-1. Η Κολομβία δεν ήταν τίποτα το φοβερό, αλλά νίκησε 1-0 στην έδρα της την εκ των ουραγών Βολιβία με πέναλτι του Χάμες της Ρεάλ. Το Εκουαδόρ έχει συντελεστή 4-1-1 σε νίκες, ισοπαλίες και ήττες εντός έδρας και γκολ 12-6. Η Κολομβία 1-1-3 εκτός έδρας και γκολ 6-11. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.07.

Περού – Ουρουγουάη: Δύσκολο ματς. Το Περού θέλει νίκη πάση θυσία, για να ελπίζει ότι μπορεί να πάρει την 5η θέση που οδηγεί στα μπαράζ, καθότι με 15 βαθμούς έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία. Είναι καλό στην έδρα του, επιθετικά κυρίως. Την περασμένη Παρασκευή ατύχησε, όμως, όταν δε νίκησε εκτός έδρας τη Βενεζουέλα, 2-2. Η Ουρουγουάη έχει δυο σερί συντριβές, 3-1 από τη Χιλή στο Σαντιάγο και 1-4 από τη Βραζιλία την περασμένη Παρασκευή. Στα μέχρι τώρα ματς νίκησε μόλις μία φορά μακριά από την έδρα της. Η λογική λέει να παίξουμε το under της betshop.gr στο 1.80. 

Βολιβία – Αργεντινή: Η Βολιβία δεν έχει καμία ελπίδα πρόκρισης και παίζει ελεύθερα. Η Αργεντινή νίκησε στην έδρα της 1-0 την Χιλή με πέναλτι του Μέσι. Υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας. Όμως, οι Νικολάς Οταμέντι, Χαβιέρ Ματσεράνο, Λούκας Μπίγλια και Γκονσάλο Ιγκουαΐν δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν λόγω τιμωρίας, έπειτα από την κίτρινη κάρτα που δέχτηκαν την περασμένη Πέμπτη στο ματς με τη Χιλή. Τραυματίες είναι και οι Γκαμπριέλ Μερκάδο και Εμανουέλ Μας από την άμυνα, ενώ δεν θα παίξει βασικός ο Σέρχιο Αγουέρο! Η λογική λέει να παίξουμε το 2& no goal της betshop.gr που το προσφέρει στην πολύ καλή τιμή του 3.10. 

Αυστραλία - Ηνωμ. Αρ. Εμιράτα: Η Αυστραλία βρίσκεται στην 3η θέση που οδηγεί στα μπαράζ και τα Εμιράτα έναν βαθμό πίσω. Τέσσερις σερί ισοπαλίες έχουν οι Αυστραλοί, ενώ είναι αήττητοι με δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Την περασμένη Πέμπτη έφεραν 1-1 εκτός έδρας με το Ιράκ. Τα Εμιράτα έχασαν 0-2 από την Ιαπωνία και θέλουν μόνο νίκη. Είναι υποδεέστερη ομάδα από την Αυστραλία. Η  λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.35. 
Νότιος Κορέα – Συρία: Η Ν. Κορέα έχασε ανέλπιστα 1-0 εκτός έδρας από την Κίνα την περασμένη Πέμπτη. Είναι στην 2η θέση γι απ’ ευθείας πρόκριση κι έχει το απόλυτο νικών στην έδρα της. Η Συρία, που φυσικά δίνει σε ουδέτερο έδαφος τα παιχνίδια της, θα είναι μέσα στα πράγματα τόσο για πρόκριση, όσο και για μπαράζ, αρκεί να μη χάσει. Πέτυχε μεγάλη νίκη 1-0 εις βάρος του Ουζμπεκιστάν την περασμένη Πέμπτη στην πόλη Μαλάκα της Μαλαισίας. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το under της betshop.gr στο 1.80. 
Ιράν – Κίνα: Το Ιράν πάει τρένο, είναι πρώτο στη βαθμολογία και προέρχεται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη 1-0 επί του Κατάρ. Η Κίνα έκανε κι αυτή μεγάλη εμφάνιση, νικώντας 1-0 στην έδρα της τη Ν. Κορέα. Μόνo με νίκη ελπίζουν οι Κινέζοι, αφού με πέντε βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει, απέχουν τέσσερις από το Ουζμπεκιστάν που βρίσκεται στην 3η θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Η λογική λέει να παίξουμε το under της betshop.gr στο 1.50. 
Ουζμπεκιστάν – Κατάρ: To Ουζμπεκιστάν έχασε 1-0 από τη Συρία στο ουδέτερο γήπεδο στη Μαλαισία και βρέθηκε στην 3η θέση που οδηγεί στα μπαράζ με τον αντίστοιχο 3ο της βαθμολογίας του άλλου ομίλου. Το Κατάρ δεν έχει καμία απολύτως ελπίδα πρόκρισης, ούτε τύχη σ’ αυτό το παιχνίδι. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 1.70.
Σαουδική Αραβία – Ιράκ: Η Σαουδική Αραβία ισοβαθμεί με την Ιαπωνία στην πρώτη θέση του ομίλου, είναι αήττητη στην έδρα της και το Ιράκ έχει ισάριθμες ήττες σε τρία εκτός έδρας παιχνίδια και μόνο με θαύμα μπορεί να ελπίζει. Την προηγούμενη Πέμπτη, όμως, έπαιξε πολύ καλά στο εντός έδρας 1-1 με την Αυστραλία. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.53. 

Ονδούρες - Κόστα Ρίκα: Η Ονδούρα προέρχεται από συντριβή 6-0 από τις ΗΠΑ το περασμένο Σάββατο κι έτσι, παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η Κόστα Ρίκα δεν είναι σε καλό φεγγάρι, έχασε 2-0 από το ανώτερο Μεξικό το περασμένο Σάββατο, αλλά είναι σαφώς καλύτερη ομάδα. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο διπλό της betshop.gr στο 2.35.

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Π.Γ.Δ.Μ – Λευκορωσία: Ποντάρουμε στο goal-goal της betshop.gr  στο 2.10.
Αυστρία – Φινλανδία: Η Αυστρία νίκησε άνετα 2-0 την Μολδαβία στην Βιέννη και η Φινλανδία έχασε 2-0 στην Τουρκία, συμπληρώνοντας τρεις ήττες σε προκριματικά, δίχως να βάλει γκολ. Παίζουμε τον 1& no goal betshop.gr στο 2.05.
Γεωργία – Λετονία: Ποντάρουμε στον άσο του 2.00 της betshop.gr.
Χιλή – Βενεζουέλα: Η Χιλή προέρχεται από ήττα 1-0 στην Αργεντινή, ισοβαθμεί στην 5η θέση με το Εκουαδόρ και θα πάρει εύκολα αυτό το ματς κόντρα στην ουραγό Βολιβία. Παίζουμε τον 1& no goal της betshop.gr  στο 2.05.
Βραζιλία – Παραγουάη: Η Βραζιλία είναι μακράν η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη Λατινική Αμερική, διέλυσε 4-1 εκτός έδρας την Ουρουγουάη την περασμένη Παρασκευή και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η Παραγουάη δεν έχει καμία τύχη, έστω κι αν την περασμένη Παρασκευή είχε εξαιρετική απόδοση στην εντός έδρας νίκη της 2-1 επί του Εκουαδόρ. Ποντάρουμε στο over 2.5 & no goal της betshop.gr στο 3.05.
Ιαπωνία – Ταϊλάνδη: Η Ιαπωνία ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τη Σ. Αραβία και η Ταϊλάνδη δεν έχει καμία ελπίδα πρόκρισης. Παίζουμε το 1.65 της betshop.gr να νικήσει η Ιαπωνία και στα δυο ημίχρονα. 
Τρινιταντ - Τομπάγκο – Μεξικό: Ποντάρουμε στο 2& under 2.5 της betshop.gr στο 2.30.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Εσθονία – Κροατία: To goal-goal η betshop.gr το δίνει στο 2.50. Φιλικό ματς είναι, γιατί όχι;
Λουξεμβούργο - Πράσινο Ακρωτήρι: Το διπλό της betshop.gr πληρώνεται στο 2.35.
Παναμάς – ΗΠΑ: Το 2 & no goal η betshop.gr το πληρώνει στο 3.55!

ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(13 αγώνες)
Χώρα Ν Ι Η Β
Βραζιλία 9 3 1 30
Ουρουγουάη 7 2 4 23
Αργεντινή 6 4 3 22
Κολομβία 6 3 4 21
Εκουαδόρ 6 2 5 20
Χιλή 6 2 5 20
Παραγουάη 5 3 5 18
Περού 4 3 6 15
Βολιβία 2 1 10 7
Βενεζουέλα 1 3 9 6

*Από τον όμιλο της Λατινικής Αμερικής προκρίνονται απ ευθείας οι τέσσερις πρώτοι της βαθμολογίας και η 5η ομάδα παίζει διπλά μπαράζ με ομάδα από την Ασία


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(3 αγώνες)
Χώρα Ν Ι Η Β
Μεξικό 2 1 0 7
Κόστα Ρίκα 2 0 1 6
Παναμάς 1 1 1 4
ΗΠΑ 1 0 2 3
Τρίνινταντ & Τ. 1 0 2 3
Ονδούρα 1 0 2 3

* Από τον όμιλο της Κεντρικής Αμερικής οι πρώτοι τρεις της τελικής βαθμολογίας παίρνουν το εισιτήριο για το Μουντιάλ, ενώ ο τέταρτος θα δώσει διπλό αγώνα μπαράζ με τον νικητή του ομίλου της Ωκεανίας.

ΑΣΙΑ (Α’ όμιλος)

(3 αγώνες)

Χώρα Ν Ι Η Β
Ιράν 4 2 0 14
Νότια Κορέα 3 1 2 10
Ουζμπεκιστάν 3 0 3 9
Συρία 2 2 2 8
Κίνα 1 2 3 5
Κατάρ 1 1 4 4


ΑΣΙΑ (Β’ όμιλος)
(3 αγώνες)
Χώρα Ν Ι Η Β
Σαουδική Αραβία 4 1 1 13
Ιαπωνία 4 1 1 13
Αυστραλία 2 4 0 10
ΗΑΕ 3 0 3 9
Ιράκ 1 1 4 4
Ταϋλάνδη 0 1 5 1

* Από τους δυο ομίλους της Ασίας προκρίνονται απ ευθείας στο Μουντιάλ οι δυο πρώτοι από κάθε όμιλο και οι δυο 3οι της βαθμολογίας παίζουν μεταξύ τους δυο ματς μπαράζ. Ο νικητής, παίζει επίσης δυο αγώνες μπαράζ με τον 5ο της Λατινικής Αμερικής.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης