Η Ευρώπη πληρώνει καλά, αλλά η Τσάμπιονσιπ καλύτερα!

Η Ευρώπη πληρώνει καλά, αλλά η Τσάμπιονσιπ καλύτερα!

Οι τέσσερις επαναληπτικοί αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ στη φάση των νοκ άουτ των «16», οι πρώτοι αγώνες στο Γιουρόπα Λιγκ στη φάση των «16», αλλά και η Τσάμπιονσιπ όπου η έκπληξη παραμονεύει, συνθέτουν ένα ενδιαφέρον κουπόνι, που αν το εκμεταλλευτούμε με ψυχραιμία, θα πάμε ταμείο.

Η Ευρώπη πληρώνει καλά, αλλά η Τσάμπιονσιπ καλύτερα!
Η στήλη «ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ» δίνει πάντα το κάτι παραπάνω. Οι αποδόσεις της betshop.gr είναι και πάλι εξαιρετικές.

Άρσεναλ - Μπάγερν Μονάχου: Μετά το 5-1 του πρώτου αγώνα, δεν τίθεται, φυσικά, θέμα πρόκρισης. Η Άρσεναλ πάει από το κακό στο χειρότερο και η Μπάγερν πετάει. Οι Άγγλοι είναι μέσα στην γκρίνια, ζητούν να φύγει ο Βενγκέρ, ενώ ο Αλέξις Σάντσεζ υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και έμεινε εκτός βασικής ενδεκάδας στην ήττα 3-1 από τη Λίβερπουλ το περασμένο Σάββατο, όπου οι Λονδρέζοι συμπλήρωσαν τρεις ήττες στα πέντε τελευταία ματς. Οι Βαυαροί θα παίξουν χωρίς τον αρχηγό τους Φίλιπ Λαμ, ενώ αμφίβολος είναι ο Ντόγκλας Κόστα. Είναι αήττητοι από την Άρσεναλ στα τέσσερα από τα πέντε μεταξύ τους ματς, είναι σε τρομερή φόρμα, οι σίγουροι πρωταθλητές Γερμανίας. Η λογική λέει να παίξουμε το 2& goal-goal της
betshop.gr στο 3.55.
Κλείσιμο

Nάπολι - Ρεάλ Μαδρίτης: Στο πρώτο ματς στη Μαδρίτη η Νάπολι προηγήθηκε 1-0 και η Ρεάλ νίκησε 3-1. Οι Ναπολιτάνοι είναι σούπερ επιθετική ομάδα, έβαλαν γκολ στα 17 από τα 19 εντός έδρας ματς, αλλά και δέχτηκαν 13. Ο Μέρτενς είναι σε εκρηκτική κατάσταση, σκοράρει ακατάπαυστα και την περασμένη αγωνιστική σημείωσε δυο γκολ στην μεγάλη νίκη 2-1 επί της Ρόμα στη Ρώμη. Η Ρεάλ θα παίξει σίγουρα χωρίς τον Βαράν, ενδεχομένως και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είναι κι αυτός τραυματίας με τις πιθανότητες να είναι εις βάρος του. Παίζει κανονικά ο Γκάρεθ Μπέιλ.  Τον τελευταίο καιρό η Ρεάλ, ωστόσο, φέρνει αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα και πάντα δέχεται γκολ. Η λογική λέει να παίξουμε το over 2.5 & goal-goal της
betshop.gr στο 1.65.

Ντόρτμουντ – Μπενφίκα: Μάλλον εύκολο ματς για τους Γερμανούς. Στο πρώτο παιχνίδι η Μπενφίκα νίκησε 1-0 με γκολ του Μήτρογλου, αλλά η Ντόρτμουντ έχασε πέναλτι με τον Ομπαμεγιάνγκ και τρεις σπουδαίες ευκαιρίες. Η Ντόρτμουντ στη μέρα της διαλύει κάθε αντίπαλο, έριξε έξι γκολ, 6-2, τη Λεβερκούζεν το περασμένο Σάββατο. Θα παίξει χωρίς τον τραυματία Μάρκο Ρόις, τον Ροντ και τον Γκέτζε που πιθανόν να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Έχει όμως, πρόβλημα στην άμυνα, όπου δέχεται γκολ, σχετικά εύκολα. Η Μπενφίκα θα πάει για την ισοπαλία, αλλά δύσκολα θα την πάρει. Δεν παίζουν λόγω τραυματισμού Ζιρμάλντο και Αγκούστο. Κανονικά στην 11αδα ο Μήτρογλου. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον 1&  over 2.5 της
betshop.gr στο 1.95. 

Μπαρτσελόνα - Παρί Σ.Ζ.: Στο πρώτο ματς έγινε το αναπάντεχο, η Παρί διέλυσε 4-0 την Μπαρτσελόνα και φυσικά πήρε σοβαρό προβάδισμα. Οι Καταλανοί μετά από εκείνο το ματς νίκησαν 2-1 την Ατλέτικο στη Μαδρίτη, 6-1 τη Χιχόν και 5-0 τη Θέλτα και θα τα δώσουν όλα. Όλοι ξέρουμε τι μπορούν να κάνουν. Η Παρί ποντάρει στη σκληρή άμυνά της και τον Ισπανό προπονητή της Ουνάι Έμερι, γνώστη της κάθε λεπτομέρειας της Μπαρτσελόνα,. Θα παίξει με αντεπιθέσεις και μπορεί άνετα να σκοράρει. Η λογική λέει να παίξουμε τον 1& goal-goal της betshop.gr στο 2.50.

ΑΠΟΕΛ – Άντερλεχτ: Δύσκολο ματς. Ο ΑΠΟΕΛ είναι καβάλα στο άλογο από τη μεγαλειώδη πρόκριση επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο, από την οποία έχασε 3-2 στην Ισπανία και τη νίκη 2-0 στην Κύπρο. Η Άντερλεχτ, ωστόσο, έκανε κι αυτή τεράστια επιτυχία, όταν ανέτρεψε το 3-1 του πρώτου ματς με τη Ζενίτ στη Ρωσία, κερδίζοντας 2-0 στις Βρυξέλλες. Σ’ αυτά τα πρώτα ματς, συνήθως οι φιλοξενούμενοι κοιτάζουν πώς να μη χάσουν. Η λογική λέει να παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.85.  

Κοπεγχάγη FC – Άγιαξ: Επίσης δύσκολο παιχνίδι. Οι Δανοί πέταξαν έξω την πλούσια βουλγάρικη Λουντογκόρετς στον προηγούμενο γύρο. Είναι βέβαιοι πρωταθλητές Δανίας, έχουν ευρωπαϊκή εμπειρία, είναι και αήττητοι στα έξι τελευταία ματς, όπου δέχτηκαν μόλις δυο γκολ και πέτυχαν 11. Γενικά, όμως, είναι του under. Ο Άγιαξ έβγαλε έξω τη Λέγκια Βαρσοβίας, 0-0 στην Πολωνία, 1-0 στο Άμστερνταμ. Κι αυτός είναι του under σε γενικές γραμμές. Η λογική λέει να παίξουμε το under της betshop.gr στο 1.60.

Ολυμπιακός Πειραιώς – Μπεσίκτας: Αυτό κι αν είναι δύσκολο παιχνίδι, μετά τα όσα έγιναν στον Ολυμπιακό. Απολύθηκε ο Μπέντο και θα τον κοουτσάρει ο Βούζας. Έχει τρία ματς σερί με ήττες, όπου δεν έβαλε γκολ. Η ψυχολογία είναι στο ναδίρ και από πολλούς, η απόλυση του Μπέντο είναι ένα σημάδι παράδοσης του ματς με τους Τούρκους. Οι οποίοι Τούρκοι έβγαλαν έξω την Χάποελ Μπερ Σεβά με νίκες 3-1 στο Ισραήλ και 2-1 στην Πόλη. Την ίδια ομάδα από την οποία αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπεσίκτας είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα, έχει μόνο νίκες τελευταία και σαν μέγεθος, σαφώς ανώτερη από τον Ολυμπιακό. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της betshop.gr το οποίο προσφέρεται στη σούπερ τιμή του 3.05.
Σάλκε – Γκλάντμπαχ: Γερμανικό ντέρμπι στο Γιουρόπα Λιγκ. Το προηγούμενο Σάββατο η Γκλάντμπαχ διέλυσε 4-2 στην έδρα της την Σάλκε για το πρωτάθλημα. Είναι σαφώς σε καλύτερη κατάσταση και ανεβασμένη ψυχολογικά μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Φιορεντίνα, την οποία νίκησε 4-2 στην Ιταλία, έστω κι αν έχανε 2-0. Η Σάλκε στα πέντε τελευταία ματς έχει τρεις σερί ισοπαλίες και δυο κολλητές ήττες τελευταία. Στην έδρα της, ωστόσο, έχει τον τρόπο να φέρνει καλά αποτελέσματα. Η λογική λέει να παίξουμε το goal-goal της betshop.gr στο 2.00. 

Λυών – Ρόμα: Είναι σίγουρα το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι. Η Λυών είναι σε εκρηκτική κατάσταση. Στον προηγούμενο γύρο έβγαλε πανεύκολα έξω την Άλκμααρ, κερδίζοντάς την 4-1 στην Ολλανδία και 7-1 στη Γαλλία. Την προηγούμενη αγωνιστική πήρε 1-1 εκτός έδρας από την Μπορντό, αλλά εντελώς άδικα καθότι έχασε πολλές ευκαιρίες. Η Ρόμα είναι σαφώς πιο έμπειρη ομάδα, αλλά τελευταία είναι για κλάματα και παρουσιάζει αστάθεια στην απόδοσή της. Νίκησε 4-0 τη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία κι έχασε 0-1 στον επαναληπτικό. Από τότε, νίκησε 2-1 μέσα στην Ίντερ, αλλά ακολούθησαν δυο κολλητές ήττες, 0-2 από τη Λάτσιο στον ημιτελικό του κυπέλλου και 1-2 από τη Νάπολι την περασμένη αγωνιστική. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.50.

Ντεπ. Λα Κορούνια – Μπετίς: Παιχνίδι για το ισπανικό πρωτάθλημα. Η Ντεπόρ είναι σε καλό φεγγάρι στα δυο τελευταία ματς, όπου δεν έχασε στην έδρα της από την Ατλέτικο, φέροντας 1-1 και στο καπάκι νίκησε 1-0 εκτός έδρας τη Χιχόν. Θέλει πάση θυσία τη νίκη γιατί απέχει μόλις τέσσερις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Η Μπέτις, από τη μεριά της, έχει τέσσερις βαθμούς παραπάνω από την Ντεπόρ, οπότε βολεύεται και με ισοπαλία. Μακριά από την έδρα της, ωστόσο, δεν έχει ισοπαλία, τρεις νίκες και οκτώ ήττες είναι ο απολογισμός της. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 2.05.


ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΆ

Μάντσεστερ Σίτι – Στόουκ: Παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ. Ποντάρουμε στο 1.65 της betshop.gr για άσο ημίχρονο – άσο τελικό.
Ροστόφ - Mάντσεστερ Γ.: Θα παίξουμε το διπλό της betshop.gr στο 1.75.
Μπέρμινγχαμ – Γουίγκαν: Ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 2.25. 
Μπλάκμπερν – Κάρντιφ: Το under της betshop.gr στο 1.65 μας καλύπτει.
Μπρίστολ Σίτι – Νόριτς: Θα προτιμήσουμε το Χ της betshop.gr που προσφέρεται στο 3.35.
Ντέρμπι – Πρέστον: Παίζουμε το goal-goal της betshop.gr στο 1.90.
ΚΠΡ – Μπάρνσλι: Ο άσος της betshop.gr στο 2.05 μας καλύπτει.
Ρόδεραμ – Μπράιτον: Παίζουμε το διπλό της betshop.gr  στο 1.45.
Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Μπέρτον Άλμπιον: Το 2.50 της betshop.gr στο 1& no goal είναι καλή απόδοση.
Ρέντινγκ – Νιούκαστλ: Η betshop.gr προσφέρει το Χ στο 3.45 και το προτιμούμε.



ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Θέλτα Βίγκο – Κράσνοταρ: Το goal-goal η betshop.gr το πληρώνει στο 2.20.
Γάνδη - Γκενκ ΡΚ: Ο 1& goal-goal δίνεται στο 4.55 από τη betshop.gr. 
Φούλαμ – Λιντς: Το διπλό η betshop.gr το προσφέρει στην απίστευτη τιμή του 4.30. Ποντάρουμε έστω και 50 λεπτά.
Χάντερσφιλντ - Άστον Βίλα: Η χειρότερη επίθεση στα εκτός έδρας ματς, αυτή της Άστον Βίλα, με δέκα γκολ ενεργητικό δεν μπορεί να βάλει γκολ. Ποντάρουμε στον 1& no goal της betshop.gr στο 3.05. 
Ίπσουιτς – Γουλβς: Ο 1& under 2.5 προσφέρεται από τη betshop.gr στο 5.25!
Nότιγχαμ Φορ. – Μπρέντφορντ: Ο 1& goal-goal δίνεται στην απίστευτη τιμή του 4.50 από τη betshop.gr.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης