Σαγκάη: Παίρνει… Όσκαρ μεταγραφής με τρελά λεφτά!

Σαγκάη: Παίρνει… Όσκαρ μεταγραφής με τρελά λεφτά!

Πέφτουν τίτλοι τέλους στη «σχέση» της Τσέλσι με τον Όσκαρ - Τον Γενάρη, ο Βραζιλιάνος φεύγει από τους Λονδρέζους και πάει στην ομάδα της Κίνας με… απίστευτα χρήματα 

Σαγκάη: Παίρνει… Όσκαρ μεταγραφής με τρελά λεφτά!
Χωρίζουν οι δρόμοι του Όσκαρ με την Τσέλσι. Όπως αποκάλυψε η Daily Mail, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αναμένεται να μετακομίσει στην Σανγκάη της Κίνας, με τους μπλε του Λονδίνου να μην μπαίνουν εμπόδιο στο… δρόμο του, δεδομένου πως έτσι κι αλλιώς ο παίκτης δεν βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του Αντόνιο Κόντε. 

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η υπόθεση είναι «τελειωμένη» και τον προσεχή Ιανουάριο θα επικυρωθεί και τυπικά το... τρελό deal, με το οποίο ο αγγλικός σύλλογος θα βάλει στα ταμεία του -κρατηθείτε- το ποσό των 62 εκατ. ευρώ! 

Κλείσιμο
Ο 25χρονος άσος είχε αποκτηθεί από την Τσέλσι το 2012 και με το… καλημέρα πήρε την φανέλα βασικού σπίτι του. Βέβαια, την τελευταία διετία δεν έχει καταφέρει να κάνει το «μπαμ» που πίστευαν πολλοί πως μπορούσε να κάνει στην αρχή της καριέρας του. 

Είναι ενδεικτικό πως πέρσι είχε 27 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ, από τις οποίες ήταν βασικός στις 20, ενώ και σε αυτές είχε αντικατασταθεί 12 φορές. Φέτος, μετρά εννιά «παρουσίες» στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, αλλά μόνο στις πέντε βασικός, από τις οποίες είχε βγει αλλαγή στις τέσσερις. 

Αξίζει να σημειωθεί πως στη... νέα ομάδα του Όσκαρ, προπονητής είναι ο Βίλας Μπόας, ενώ υπάρχει και ο εξίσου Βραζιλιάνος Χουλκ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης