Τομ Μπρέιντι: Μετάνιωσε που επέτρεψε σε κωμικούς να τον κράξουν δημόσια σε ζωντανή μετάδοση - «Επηρέασε αρνητικά τα παιδιά μου»

Τομ Μπρέιντι: Μετάνιωσε που επέτρεψε σε κωμικούς να τον κράξουν δημόσια σε ζωντανή μετάδοση - «Επηρέασε αρνητικά τα παιδιά μου»

Το «Κράξιμο στον Τομ Μπρέιντι» κυκλοφόρησε πριν μερικές ημέρες στο Netflix

BRADY_012
Ο Τομ Μπρέιντι παραδέχτηκε ότι δεν του άρεσε ο τρόπος με τον οποίο επηρεάστηκαν τα παιδιά του από τα αστεία που ακούστηκαν για την πρώην σύζυγό του, Ζιζέλ Μπούντχεν και την πρώην σύντροφό του, Μπρίτζετ Μοϊνάχαν, κατά τη διάρκεια του κωμικού σόου στο Netflix.

«Μου άρεσε όταν τα αστεία αφορούσαν εμένα», δήλωσε ο πρώην αστέρας του NFL στο podcast «The Pivot». «Νόμιζα ότι ήταν τόσο διασκεδαστικά. Δεν μου άρεσε ο τρόπος που αυτό επηρέαζε τα παιδιά μου».
Ο επτά φορές πρωταθλητής του Super Bowl -που έχει αποκτήσει τον 16χρονο Τζακ με την Μοϊνάχαν και τον γιο 14χρονο Μπέντζαμιν και την 11χρονη Βίβιαν με τη Ζιζέλ - δήλωσε ότι δεν σκέφτηκε καλά την απόφασή του να συμμετάσχει στο «Roast of Tom Brady».

«Είναι το πιο δύσκολο κομμάτι, η γλυκόπικρη οπτική του να κάνεις κάτι που νομίζεις ότι είναι με έναν τρόπο και ξαφνικά συνειδητοποιείς: “Δεν θα το έκανα ξανά”, λόγω του τρόπου που επηρέασε τους ανθρώπους για τους οποίους νοιάζομαι περισσότερο στον κόσμο», εξήγησε.

«Οπότε σε κάνει κατά κάποιο τρόπο καλύτερο γονιό όταν περνάς κάτι τέτοιο, γιατί μερικές φορές είσαι αφελής, δεν ξέρεις ή σου έρχεται λίγο το “Ωχ, σκ*τά!”».

Κλείσιμο
Ο Μπρέιντι δήλωσε ότι αρχικά είπε το «ναι» στο roast επειδή ήθελε να γελάσει και δεν τον πείραζε αν οι άνθρωποι έκαναν αστεία γι' αυτόν. Ωστόσο, είπε ότι πήρε ένα «καλό μάθημα» λόγω των αστείων που έγιναν για την οικογένειά του.

«Δεν βλέπεις πάντα την πλήρη εικόνα. Είναι ένα καλό μάθημα για μένα ως γονιό. Θα γίνω καλύτερος γονιός καθώς θα προχωράω μπροστά εξαιτίας αυτού», ανέφερε και πρόσθεσε: «Ταυτόχρονα, χαίρομαι που όλοι όσοι ήταν εκεί πέρασαν πολύ καλά».

Κατά τη διάρκεια του roast, το οποίο προβλήθηκε στη streaming πλατφόρμα στις 5 Μαΐου, ο πρώην quarterback των Tampa Bay Buccaneers δέχτηκε πλήθος αστείων για τις προηγούμενες σχέσεις του με τις μητέρες των τριών παιδιών του, από κωμικούς όπως η Νίκι Γκλέιζερ και ο Κέβιν Χαρτ. Επίσης, έθιξαν τη νέα σχέση της Ζιζέλ με τον προπονητή ζίου-ζίτσου, Χοακίμ Βαλέντε.

Όπως αναφέρει η streaming υπηρεσία, μία ομάδα από τον κόσμο της κωμωδίας, του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας, θα παίξει επίθεση και μάλιστα χωρίς καμία παρέμβαση, στον διάσημο αθλητή του NFL.

The Roast of Tom Brady | Official Trailer | Netflix


Φωτογραφία
: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στο συνέδριο ygeiamou.gr: Οι Ευρωεκλογές έχουν και εθνική διάσταση - Δρομολογούμε επενδύσεις ΑΙ στην Υγεία

H πραγματική «Μάρθα» από το «Μικρό Ταρανδάκι» ζητάει τώρα 1 εκατ. λίρες από τον Πιρς Μόργκαν για τη συνέντευξή της

Μπαρζάν Ματζίντ: Ο «Σκορπιός» του trafficking και η άγνωστη διαδρομή του

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης