Του έβγαλε κόκκινη και τον σκότωσε με… κουτουλιά!

Του έβγαλε κόκκινη και τον σκότωσε με… κουτουλιά!

Σοκαρισμένη είναι η ποδοσφαιρική κοινωνία στο Μεξικό – Σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος διαιτητής έπεσε νεκρός όταν έδειξε κόκκινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή κι ο τελευταίος του έριξε… κουτουλιά

Του έβγαλε κόκκινη και τον σκότωσε με… κουτουλιά!
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στο Μεξικό και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Τουλαντσίγκο της επαρχίας Ιντάλγκο, όπου ο διαιτητής Βίκτορ Τρέχο έχασε τη ζωή του, όταν αποφάσισε να δείξει κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή Ρουμπεν Ριβέρα Βάσκεθ!

Ο τελευταίος έχασε εντελώς την ψυχραιμία του και επιτέθηκε στον διαιτητή τον οποίο «κουτούλησε» με δύναμη σωριάζοντας τον στο έδαφος. Ο Βάσκεθ αμέσως μετά επιβιβάστηκε σε ένα φορτηγάκι και εξαφανίστηκε με την ομάδα του Ερυθρού Σταυρού που βρισκόταν στο γήπεδο να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο ρέφερι.

Αρχικά ο κόσμος που παρακολουθούσε αποσβολωμένος το σκηνικό πίστεψε ότι ο Τρέχο έχει ζαλιστεί από το χτύπημα και λιποθύμησε, όμως όσο περνούσε η ώρα και ο διαιτητής δεν συνέρχονταν όλοι κατάλαβαν ότι το πρόβλημα ήταν σοβαρό.

Τελικά λίγη ώρα αργότερα το άψυχο σώμα του διαιτητή σκεπάστηκε με ένα πρόχειρο μουσαμά με τον ιατροδικαστή να επιβεβαιώνει τον θάνατο του και την αστυνομία να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δράστη ο οποίος παραμένει άφαντος.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης