Πάμε ταμείο... μέσω Ευρώπης!

Πάμε ταμείο... μέσω Ευρώπης!

Οι αγώνες του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ στην 3η αγωνιστική των ομίλων είναι καθοριστικοί για την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση και μας προτρέπουν σε προσεκτική ανάγνωση για να μας στείλουν ταμείο. Οι ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ αποκτούν όλο και περισσότερους φίλους.

Πάμε ταμείο... μέσω Ευρώπης!
Κλαμπ Μπριζ – Πόρτο: Η Μπριζ έχει δυο σερί ήττες, 0-3 από τη Λέστερ και 4-0 στην Κοπεγχάγη από την ομώνυμη ομάδα. Δεν είναι για Τσάμπιονς Λιγκ. Η Πόρτο, μετά το εντός έδρας 1-1 με την Κοπεγχάγη και την ήττα 1-0 από τη Λέστερ στην Αγγλία, δεν έχει άλλη επιλογή εκτός από τη νίκη. Είναι ανώτερη ομάδα, έβαλε και επτά γκολ στις δυο τελευταίες αγωνιστικές του πορτογαλικού πρωταθλήματος, θα το πάρει το ματς. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό  της betshop στο 1.83 και το no goal στο 1.85.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μονακό:
Η ΤΣΣΚΑ πήρε 2-2 στο Λεβερκούζεν, μετά έχασε 1-0 από την Τότεναμ στη Μόσχα και στα τέσσερα τελευταία ματς έχει δυο ήττες, μια ισοπαλία και μία νίκη 1-0 την αδύνατη Ούφα. Η Μονακό, πρώτα νίκησε 2-1 την Τότεναμ στο Λονδίνο και μετά, έφερε 1-1 στο πριγκιπάτο με τη Λεβερκούζεν. Έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Στα δυο τελευταία ματς, φόρτωσε 7-0 εκτός έδρας τη Μετζ και μετά, έχασε 3-1 (επίσης εκτός έδρας) από την Τουλούζ. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop στο 3.15 και το over στο 2.10.
Κλείσιμο
Δυναμό Ζάγκρεμπ – Σεβίλλη: Στο πρώτο παιχνίδι η Δυναμό διαλύθηκε 3-0 από τη Λυών στη Γαλλία και στο δεύτερο 4-0 από τη Γιουβέντους στο Ζάγκρεπ. Άλλαξε τον προπονητή της και ελπίζει να έχει αξιοπρεπή πορεία μέχρι το τέλος. Δεν έχει, όμως, καλή σχέση με τα δίκτυα. Η Σεβίλλη αφού πήρε 0-0 από τη Γιουβέντους στο Τορίνο, μετά νίκησε 1-0 στην Ισπανία τη Λυών, έχει και σερί νίκες στο πρωτάθλημα, είναι μια χαρά. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της betshop στο 1.52 και να μη βάλει γκολ η Δυναμό στο 2.15.

Λεβερκούζεν – Tότεναμ:
Μεγάλο ματς και καθοριστικό για την πορεία των δυο στον όμιλο. Η Λεβερκούζεν, στην πρεμιέρα, έφερε 2-2 εντός έδρας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και μετά, 1-1 με τη Μονακό στο πριγκιπάτο. Έχει μεταπτώσεις στην απόδοσή της. Νίκησε μεν 2-0 την Ντόρτμουντ, αλλά μετά έχασε 3-1 από τη Βέρντερ στη Βρέμη, στο τελευταίο ματς, πριν υποδεχτεί τους Άγγλους. Η Τότεναμ ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα 2-1 από τη Μονακό (το ματς έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο κι όχι στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν») και μετά, νίκησε 1-0 την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα. Τα πάει και περίφημα στην Αγγλία, είναι αήττητη σε επτά ματς, δεν φαίνεται να λείπει ο αρχισκόρερ της Χάρι Κέιν. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop στο 3,15.

Λυών – Γιουβέντους: Η Λυών ξεκίνησε με νίκη 3-0 επί της Δυναμό Ζάγκρεπ στη Γαλλία, αλλά μετά έκανε θεαματική κοιλιά. Έχασε 1-0 στη Σεβίλλη και στα τρία από τα τελευταία τέσσερα ματς, όπου γνώρισε την ήττα, δεν έβαλε γκολ. Προέρχεται, μάλιστα, από αστεία ήττα 1-0 εκτός έδρας από τη Νις. Η Γιουβέντους, μπορεί να μη νίκησε τη Σεβίλλη, 0-0 στο Τορίνο, μετά, όμως, έδειξε την κλάση της, όταν συνέτριψε 4-0 τη Δυναμό στο Ζάγκρεπ. Στα τελευταία έξι ματς, όλα νικηφόρα, δέχθηκε μόλις ένα γκολ. Η λογική λέει ότι παίζουμε το διπλό της betshop στο 1.70 και να μη βάλει γκολ η Λυών στο 2.15.

Σπόρτινγκ Λισαβώνας – Ντόρτμουντ: Πρώτη φορά βρίσκονται αντιμέτωποι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δύσκολο ματς. Οι Πορτογάλοι, ξεκίνησαν με ήττα 2-1 από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, με δυο γκολ που δέχτηκαν στις καθυστερήσεις. Μετά, κέρδισαν εύκολα 2-0 τη Λέγκια στη Λισαβώνα. Βάζουν κατά μέσο όρο δυο γκολ σε κάθε ματς τελευταία. Η Ντόρτμουντ έχει πάθει… κατάθλιψη. Εκεί που πήγαινε «τρένο», 6-0 τη Λέγκια στη Βαρσοβία, έφερε 2-2 με τη Ρεάλ στο Ντόρτμουντ και μετά, για διάφορους λόγους τραυματίστηκαν εννέα (!) παίκτες της. Έχασε 2-0 από τη Λεβερκούζεν και στο τελευταίο ματς, έφερε 1-1 εντός έδρας με τη Χέρτα. Η λογική λέει να πάρουμε ένα μικρό ρίσκο και να ποντάρουμε στο Χ της betshop στο 3.50.

Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι: Η Μπάρτσα άρχισε με νίκη 7-0 επί της Σέλτικ και μετά, νίκησε 2-1 τη Γκλάντμπαχ στη Γερμανία. Ο Μέσι είναι καλά, μπήκε αλλαγή και σκόραρε την περασμένη αγωνιστική στο 4-0 επί της Λα Κορούνια. Η Σίτι, αφού στο πρώτο ματς κέρδισε 4-0 τη Γκλάντμπαχ στο Μάντσεστερ, μετά έφερε 3-3 με τη Σέλτικ στη Γλασκώβη και την πήρε η κάτω βόλτα. Έχασε 2-0 από την Τότεναμ στο Λονδίνο και στο τελευταίο ματς, εντός έδρας, δεν κατάφερε να νικήσει την Έβερτον, 1-1. Ο Καταλανός προπονητής της Σίτι, Γκουαρντιόλα, όταν επέστρεψε στο «Καμπ Νου» με τη Μπάγερν πριν από δυο χρόνια, είχε χάσει 3-0. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop στο 2.20 και να μη βάλει γκολ η Σίτι που δίνεται στο 3.05.

Σέλτικ – Γκλάντμπαχ: Δύσκολο ματς. Η Σέλτικ αφού διαλύθηκε 7-0 από την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», μετά έπαιξε παλικαρίσια και έφερε 3-3 με την Μάντσεστερ Σίτι στη Γλασκώβη. Είναι αήττητη στα τελευταία επτά ματς, αλλά το σκωτσέζικο πρωτάθλημα δεν είναι και το καλύτερο. Η Γκλάντμπαχ έχει δυο ήττες σερί, 4-0 από τη Σίτι στην Αγγλία και 1-2 από τη Μπαρτσελόνα. Θα παίξει μόνο για τη νίκη, αλλά τελευταία, παραπαίει. Αφού συνετρίβη 4-0 από τη Σάλκε, στην συνέχεια, πριν υποδεχτεί τη Σέλτικ, έφερε 0-0 στην έδρα της με το αδύναμο Αμβούργο. Η λογική λέει ότι το Χ της betshop στο 3.65 είναι μια χαρά. Και το goal-goal στο 1.55.

Δυναμό Κιέβου – Μπενφίκα: Αφού έχασε 2-1 στο Κίεβο από την Νάπολι, στην συνέχεια η Δυναμό πήρε 1-1 από τη Μπεσίκτας στην Πόλη. Στα δυο τελευταία ματς πρωταθλήματος, ωστόσο, δεν είχε καλή απόδοση, έφερε 3-3 στην έδρα της με την Ολίμπικ και 1-1 εκτός έδρας με την Τσερνομόρετς. Η Μπενφίκα πρέπει να παίξει για τη νίκη, καθότι ισοφαρίστηκε στο 90 σε 1-1 (από δικό της «δανεικό» παίκτη) από την Μπεσίκτας στη Λισαβώνα και μετά, έχασε 4-2 από τη Νάπολι στο «Σαν Πάολο». Δεν έχει κι αυτή άλλα περιθώρια, είναι μεν ανώτερη ως ομάδα από τη Δυναμό, αλλά το Κίεβο είναι καλή έδρα. Η λογική λέει ότι το Χ της betshop στο 3.20 φαντάζει το πιο πιθανό.

Nάπολι – Μπεσίκτας: Η Νάπολι ξεκίνησε με νίκη 2-1 τη Δυναμό στο Κίεβο, μετά συνέτριψε 4-2 την Μπενφίκα στο «Σαν Πάολο», αλλά από τότε, έχει δυο κολλητές ήττες, 1-0 από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο και 1-3 με τη Ρόμα. Λείπει πολύ ο Πολωνός σέντερ φορ Μίλικ. Οι Τούρκοι πήραν ισοπαλία στο 90’ 1-1 από τη Μπενφίκα στη Λισαβώνα και στην 2η αγωνιστική στην Πόλη έφεραν 1-1 με τη Δυναμό Κιέβου. Δέχονται 0,5 γκολ ανά ματς στα τέσσερα τελευταία, είναι καιρό αήττητοι. Η λογική λέει ότι ο άσος ημίχρονο – άσος τελικό της betshop στο 2.05 και το 2.30 στο under είναι τα πιο πιθανά. 

Ροστόφ - Ατλέτικο Μαδρίτης: Μπάγερν – Ροστόφ 5-0 και Ροστόφ – Αϊντχόβεν 2-2 τα ματς των Ρώσων. Η Ροστόφ προέρχεται κι από ήττα 1-0 εκτός έδρας στο ντέρμπι με τη Σπαρτάκ. Θέλει τουλάχιστον να μη χάσει, στην «μάχη» για την 3η θέση. Η Ατλέτικο θα πάει απλά να νικήσει, όχι να «σκοτωθεί». Πρώτα νίκησε 1-0 μέσα στο Αϊντχόβεν και μετά 1-0 τη Μπάγερν στη Μαδρίτη. Η λογική λέει ότι το διπλό της betshop στο 1.35 και το under στο 1.75 μας καλύπτει.

Στάνταρ Λιέγης – Παναθηναϊκός: Κι οι δυο ομάδες δεν είναι στα καλύτερά τους. Την 1η αγωνιστική, Στάνταρ – Θέλτα 1-1 και τη 2η, Άγιαξ – Στάνταρ 1-0. Οι Ελβετοί έχουν τρεις ήττες στα πέντε τελευταία ματς, μία νίκη και μία ισοπαλία. Μόνο με νίκη μπορούν να ελπίζουν. Οι «πράσινοι» έπαιξαν άθλια κι έχασαν 2-1 από την Ξάνθη στη Λεωφόρο. Δεν είναι σε καλό φεγγάρι. Έχουν δυο ήττες στον όμιλο, 1-2 από τον Άγιαξ και 2-0 από τη Θέλτα στην Ισπανία. Ο Μπεργκ έμεινε «άσφαιρος» με την Ξάνθη, ενώ δεν παίζει ο τιμωρημένος Γκουακάσο. Η λογική λέει ότι ο άσος της betshop στο 2.30 είναι πολύ καλή απόδοση, όπως και το over στο 2.15.

Καραμπάκ – ΠΑΟΚ: Καραμπάκ – Λίμπερετς 2-2 και Φιορεντίνα – Καραμπάκ 5-1 την 1η και 2η αγωνιστική αντίστοιχα, τα αποτελέσματα για τους Αζέρους. Στην έδρα τους σκοράρουν πάντα, σε όλα τα ματς, μήνες τώρα. Από άμυνα, έχουν πολύ καλή για τα δεδομένα του Αζερμπαϊτζάν. Ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που ξέρουμε, φτιάχνει ένα κάρο ευκαιρίες και δεν βάζει γκολ, αλλά έχει ατσάλινη άμυνα. Έχει 0-0 με την Φιορεντίνα στην Τούμπα και νίκη 2-1 επί της Λίμπερετς στην Τσεχία. Έχει, όμως και ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop στο 3.25 και το under στο 1.70.

Ολυμπιακός – Αστάνα: Μετά την εντός έδρας ήττα 1-0 από τον ΑΠΟΕΛ, ο Ολυμπιακός δεν έχει άλλη επιλογή, αν θέλει να προκριθεί. Πρέπει μόνο νίκη, για να μην πάει χαμένο και το 1-0 επί της Γιούνγκ Μπόις στην Ελβετία, την 1η αγωνιστική. Βελτιώνεται σαν ομάδα, αλλά δεν είναι στο απόλυτο έτοιμος. Οι Καζάκοι έχασαν 2-1 στην Κύπρο από τον ΑΠΟΕΛ και έφεραν 1-1 στην Αστάνα με τη Γιούνγκ Μπόις. Στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής ηττήθηκαν 2-0 εκτός έδρας από την Καϊράτ Αλμάτι. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop στο 2.00.

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΆ
Άρσεναλ – Λουντογκόρετς: Παίζουμε το 2.00 της betshop να σημειωθούν δυο ή περισσότερα γκολ στο πρώτο μέρος.
Ρεάλ Μαδρίτης - Λέγκια Βαρσοβίας: Παίζουμε τα 4-5 γκολ στο 2.65 της betshop.
Παρί Σ.Ζ. – Βασιλεία: Ποντάρουμε να νικάει η Παρί στο πρώτο μέρος στο 1.60 και το 1.45 να νικήσει και στο δεύτερο ημίχρονο.
Λέστερ – Κοπεγχάγη: Ο άσος της betshop στο 1.90 είναι καλή απόδοση. 
Μπάγερν Μονάχου – Αϊντχόβεν: Ο άσος ημίχρονο – άσος τελικό της betshop στο 1.65, συνδυάζεται εύκολα με το 2.20 να μη βάλει γκολ η ολλανδική ομάδα. 
Θέλτα – Άγιαξ: Ο άσος της betshop στο 1.90 είναι μια χαρά.
Ίντερ – Σαουθάμπτον: Θα ποντάρουμε στο Χ που δίνεται στο 3.30, για δυο λόγους. Ο «εμφύλιος» στην ιταλική ομάδα και που οι Αγγλοι δεν δέχονται γκολ με τίποτα.
Ραπίντ Βιέννης – Σασουόλο: Το 3.30 της betshop στο διπλό είναι «χρυσή ευκαιρία».
Οσμάνλισπορ – Βιγιαρεάλ: Το διπλό της betshop στο 2.20 είναι πολύ καλή απόδοση.
Χάποελ Μπερ Σεβά – Σπάρτα Πράγας: Σούπερ απόδοση είναι το 2.35 της betshop στον άσο. 
Κόνιασπορ – Μπράγκα: Παίζουμε το διπλό της betshop στο 2.55.
Γκενκ – Αθλέτικ Μπιλμπάο: Ποντάρουμε στο διπλό της betshop που δίνεται στο 2.00.
Σαχτάρ – Γάνδη: Το 1.40 στον άσο της betshop τον «δένουμε» με το under στο 2.15.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ
Παρί Σ.Ζ. – Βασιλεία: Να βάλει η Βασιλεία ένα γκολ, η betshop το πληρώνει στο 2.65.
Λέστερ – Κοπεγχάγη: Το 2.50 της betshop να βάλει ένα γκολ η Κοπεγχάγη δεν το αφήνεις έτσι.
Κράσνονταρ – Σάλκε: Το διπλό της betshop στο 2.85 είναι «λουκούμι».
Μάντσεστερ Γ. – Φενέρμπαχτσε: Το under της betshop στο 2.05 είναι μια χαρά. 
Γιούνγκ Μπόις – ΑΠΟΕΛ: Πέντε σερί ισοπαλίες (οι τέσσερις 0-0) έχει η Γιούνγκ Μπόις, μέσα – έξω στα τελευταία ματς. Το Χ της betshop στο 3.50 είναι ευκαιρία.
Σάλτζμπουργκ – Νις: Το διπλό της betshop στο 3.40 είναι «δώρο διακοπών».
Στεάουα – Ζυρίχη: Μπορούμε να πάρουμε ρίσκο στο διπλό της betshop που δίνεται στο 4.10!
Λίμπερετς – Φιορεντίνα: Το σκορ 1-2 η betshop το πληρώνει στο 8.50.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης