Σε έναν φοβερό ημιτελικό στη σπάθη ο Πάνος Τριανταφύλλου επιβλήθηκε 15-14 του Πολωνού Γκρέγκορζ Πλίτα, εξασφάλισε μετάλλιο και μένει να φανεί αν θα καταφέρει να κατακτήσει το χρυσό!
Ο Έλληνας πρωταθλητής της ξιφασκίας επιβλήθηκε 15-14 του Πολωνού Γκρέγκορζ Πλίτα και μένει, πλέον, να φανεί το χρώμα του μεταλλίου που θα κατακτήσει.
Στον τελικό, που θα διεξαχθεί στις 21.55 ο Τριανταφύλλου θα αντιμετωπίσει τον ασημένιο Παραολυμπιονίκη του Ρίο, Αντόν Ντάτσκο.
Θυμίζουμε πως αυτό είναι το όγδοο μετάλλιο της ελληνικής αποστολής στους Παραολυμπιακούς του Ρίο και τρίτο για σήμερα, μετά την Δήμητρα Κοροκίδα στη σφαίρα και την Εθνική ομάδα Μπότσια.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;