Η Super League ενημέρωσε την ΕΠΟ για την επιλογή Σαραϊδάρη

Η Super League ενημέρωσε την ΕΠΟ για την επιλογή Σαραϊδάρη

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του επαγγελματικού πρωταθλήματος ενημέρωσε και τυπικά τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας για τον εκλεκτό των ομάδων ως εκπροσώπου τους στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας

Η Super League ενημέρωσε την ΕΠΟ για την επιλογή Σαραϊδάρη
Στα γραφεία της ΕΠΟ προκειμένου να ενημερώσει τον Γιώργο Γκιρτζίκη για την εκλογή του Δημήτρη Σαραϊδάρη ως εκπροσώπου της Λίγκας στο νέο ισπανικό μοντέλο διαιτησίας.

Από την στιγμή που το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε να ορίσει τον Δημήτρη Σαραϊδάρη εκπρόσωπό της στο νέο ισπανικό μοντέλο διαιτησίας, αυτό που έμενε ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Στράτος να ενημερώσει και τυπικά τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη. 

Κλείσιμο
Αυτό έγινε σήμερα με τους δύο άνδρες να συναντιούνται στα γραφεία της Ομοσπονδίας, με την Λίγκα να να ενημερώνει τα εξής: 

«Ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Κ. Στράτος επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με αποκλειστικό σκοπό να ενημερώσει θεσμικά τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη, σχετικά με την εκλογή του κ. Δημήτρη Σαραϊδάρη, ως εκπροσώπου της Super League στην Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης