Χάποελ Μπερ Σεβά: «Ο επαναληπτικός με τον Ολυμπιακό το κορυφαίο ματς για εμάς»

Χάποελ Μπερ Σεβά: «Ο επαναληπτικός με τον Ολυμπιακό το κορυφαίο ματς για εμάς»

Ο προπονητής της Χάποελ Μπαράκ Μπασάρ έδωσε το στίγμα για τον αγώνα της Τετάρτης – Διέψευσε ότι το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας δεν είναι καλό

Χάποελ Μπερ Σεβά: «Ο επαναληπτικός με τον Ολυμπιακό το κορυφαίο ματς για εμάς»
Η πρόβα τζενεράλε της Χάποελ Μπερ Σεβά για τον επαναληπτικό αγώνα της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν κάτι παραπάνω από πετυχημένη καθώς αν και αγωνίστηκε με αρκετούς αναπληρωματικούς διέλυσε με 5-0 την Ασκελόν για τι Λιγκ Καπ του Ισραήλ.

Κι αυτή η νίκη δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερο κλίμα ευφορίας στην ομάδα του Ισραήλ που ετοιμάζεται πλέον για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το μεγαλύτερο ματς της σύγχρονης ιστορίας της! 

Κλείσιμο
Το γήπεδο κατάμεστο θα είναι κατάμεστο, ωστόσο το κλίμα στα αποδυτήρια φαίνεται ότι δεν είναι το ιδανικότερο αν και ο τεχνικός της το διέψευσε. 
 
Ο Μπαράκ Μπασάρ σχολίασε πως δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα στα αποδυτήρια της Χαποέλ: «Είναι το κορυφαίο ματς για εμάς! Τα αποδυτήριά μας είναι εξαιρετικά. Τα παιδιά σέβονται πολύ το ένα το άλλο. Δεν βλέπω άσχημα πράγματα. Όλοι είναι ενωμένοι. Πάμε με δύναμη και ενότητα για το παιχνίδι. Είναι το πιο σημαντικό ματς για την ομάδα μας τα τελευταία χρόνια».
 
Ο Μπεν Σαχάρ υπογράμμισε ότι «ο Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί. Εμείς όμως αποδείξαμε πως δεν είμαστε κατώτεροι. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει εκεί. Το σκορ ήταν καλό και ελπίζουμε με τον κόσμο μας στο γήπεδό μας να έχουμε μεγάλη ώθηση και να κερδίσουμε. Πρέπει να κερδίσουμε για να δείξουμε τις δυνατότητές μας και ότι μπορούμε να πάμε στα πλέι οφ. Θα είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για εμάς».
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης