Παναθηναϊκός: Δοκιμάζει τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα Γκουστάβο Μπουσάτο (video)

Παναθηναϊκός: Δοκιμάζει τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα Γκουστάβο Μπουσάτο (video)

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει ζητήσει την απόκτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα κι από σήμερα τεστάρει τον 25χρονο Βραζιλιάνο που έχει Ιταλικό διαβατήριο

Παναθηναϊκός: Δοκιμάζει τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα Γκουστάβο Μπουσάτο (video)
Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο ότι ψάχνει σε όλη τη αγορά για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα κι από σήμερα στο Κορωπί συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας κι ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ Γκουστάβο Μπουσάτο!

Ο 25χρονος τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Γκρέμιο και το 2010 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πάρει ευκαιρίες. Το 2011 παραχωρήθηκε δανεικός στην ASA ως εναλλακτική λύση και επέστρεψε στην ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε χωρίς να αγωνιστεί.

Κλείσιμο
Έκανε ντεμπούτο με την Γκρέμιο το 2013 στο πολιτειακό πρωτάθλημα που παίζει η «Ιμορτάλ», με αντίπαλο την Εσπορτίβο. Αγωνίστηκε σε έξι ματς και τον Αύγουστο του 2014 παραχωρήθηκε δανεικός στην Ικάσα. «Κατέβηκε» κατηγορία για την Αμέρικα (RN) και πέρυσι, λίγο πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος, αποκτήθηκε από την Ατλέτικο Γκοϊνανένσε.

Ο Μπουσάτο έχει ιταλικό διαβατήριο, γεγονός που κάνει σαφώς πιο εύκολη την απόκτησή του από ομάδα της Ευρώπης. Δοκιμάζεται στο Κορωπί και εφόσον πείσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του.
Πηγή:www.gazzetta.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης