Μπάσκετ: Στο Champions League η Κηφισιά!

Μπάσκετ: Στο Champions League η Κηφισιά!

Τα διαβατήρια τους ετοιμάζουν οι παίκτες της Κηφισιάς καθώς η ομάδα των Βορείων προαστίων ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο Champions League της FIBA

Μπάσκετ: Στο Champions League η Κηφισιά!
Την ώρα που μαίνεται ο πόλεμος FIBA – Euroleague, αθόρυβα η διοίκηση της ομάδας μπάσκετ της Κηφισιάς είχε κάνει αίτηση στην FIBA προκειμένου να δοθεί και ένα τρίτο εισιτήριο στην Ελλάδα για το Champions League της επόμενης περιόδου και τελικά τα κατάφερε!

Η Διεθνής Ομοσπονδία έκανε αποδεκτό το αίτημα και έτσι η Κηφισιά θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Κλείσιμο
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ Κηφισιά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι άνοιξε η «πόρτα» για τη συμμετοχή της ομάδας μας στο Champions League. Η FIBA έκανε δεκτή την Κηφισιά για να αγωνιστεί σαν τρίτη ομάδα της Ελλάδας στη διοργάνωση.

Ύστερα από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν, όπου η Κηφισιά κατέκτησε την 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, οι κόποι της ομάδας μας ανταμείβονται με την ευκαιρία να αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά σαλόνια για πρώτη φορά στην ιστορία της και να διεκδικήσει ακόμη σπουδαιότερες διακρίσεις»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης