Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ παίζουν μπάσκετ στα κανάλια Novasports!

Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ παίζουν μπάσκετ στα κανάλια Novasports!

Δείτε live τη μάχη των «πρασίνων» με τη Ζαλγκίρις και άλλα 10 παιχνίδια για τη Euroleague Basketball, καθώς και τον αγώνα Λιέτουβος – ΠΑΟΚ για το Eurocup

Η κορυφαία ομάδα των καναλιών Novasports στο Final Four της Euroleague Basketball!
Οι φίλοι του μπάσκετ το τριήμερο Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου - Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου,
θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά
Κλείσιμο
και αποκλειστικά
από τα αθλητικά κανάλια της Nova, την αναμέτρηση Ζαλγκίρις Κάουνας - Παναθηναϊκός
και άλλα 10 παιχνίδια από την 10η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Euroleague Basketball (https://www.youtube.com/watch?v=BIxxxJNA3AA), καθώς και το παιχνίδι Λιέτουβος - ΠΑΟΚ για τη 10η αγωνιστική του Eurocup (https://www.youtube.com/watch?v=GzWA_UjhFQA).

 

Η αρχή στις μεταδόσεις είναι την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στις 19:00 με τον εκτός έδρας αγώνα του «Δικεφάλου» του Βορρά που θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή θα είναι ο Αργύρης Στεφανόπουλος.

 

Η συνέχεια είναι την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, με έξι αγώνες για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην αναμέτρηση Ζαλγκίρις Κάουνας - Παναθηναϊκός που θα μεταδοθεί στις 19:45 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή θα είναι ο Χρήστος Καούρης. Νωρίτερα στις 18:45 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα δείξουν τον αγώνα Χίμκι - Φενερμπαχτσέ σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου. Στις 20:45 η Νταρουσάφακα θα υποδεχθεί τη Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ, με τον αγώνα να προβάλλεται από το Novasports 7 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή. Στις 21:00 το Novasports 4 θα καλύψει το παιχνίδι Μπάμπεργκ - Σάσαρι σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα. Στις 21:30 θα αναμετρηθούν Λαμποράλ Κούτσα και Τσεντεβίτα, σ’ έναν αγώνα που θα μεταδοθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. Στις 21:45 η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχθεί το Στρασβούργο με τον αγώνα να μεταδίδεται από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova) σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα.

 

Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις. Στις 19:00 θα κοντραριστούν η Λοκομοτίβ Κούμπαν με την Μπαρτσελόνα με τον αγώνα να προβάλλεται από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου.  Στις 20:00 θα ακολουθήσει στα Novasports 2 και Novasports 2 HD το παιχνίδι Ζιελόνα Γκόρα - Καρσίγιακα σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου, ενώ στις 20:00 το Novasports 6  θα δείξει τον αγώνα Ερυθρός Αστέρας - Μπάγερν Μονάχου σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη.  Τέλος, στις 21:45 το Novasports 4 θα μεταδώσει την αναμέτρηση Αρμάνι Μιλάνο - Λιμόζ σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα και τα Novasports 2 και Novasports 2 HD το παιχνίδι Ουνικάχα Μάλαγα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα.

 

Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, αμέσως μετά το τέλος των αγώνων Ρεάλ Μαδρίτης - Στρασβούργο και Ουνικάχα Μάλαγα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντίστοιχα, θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, η εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, μαζί με  εκλεκτούς καλεσμένους.

 

Για περισσότερα σχετικά με την Euroleague Basketball και το Eurocup

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις από τη διοργάνωση της Euroleague Basketball στο www.novasports.gr/Euroleague

Τα στιγμιότυπα των αγώνων και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών από τη διοργάνωση της Euroleague Basketball στο www.novasports.gr/WebTV-Euroleague

Δείτε το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Euroleague Basketball στο

www.novasports.gr/Euroleague10

Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για live κάλυψη των αγώνων Euroleague Basketball.

 

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις από τη διοργάνωση του Eurocup στο www.novasports.gr/Eurocup

Τα στιγμιότυπα των αγώνων και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών από τη διοργάνωση του Eurocup στο www.novasports.gr/WebTV-Eurocup

Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για live κάλυψη των αγώνων Eurocup.

 

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης