Σούπερ Λίγκα: Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, χωρίς νικητή το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Σούπερ Λίγκα: Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, χωρίς νικητή το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Δείτε όλες τις φάσεις και τα γκολ - Ένατη συνεχόμενη νίκη για τους πρωταθλητές Ελλάδος που ξέφυγαν ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι και την ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη

Σούπερ Λίγκα: Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, χωρίς νικητή το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής, καθώς Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που «έκλεψαν» τις εντυπώσεις, αφού ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Θετικό, λοιπόν, το ντεμπούτο του Γκουστάβο Πογέτ, στον πάγκο της «Ένωσης».Όσο για τους «πράσινους» για ένα ακόμα ματς εμφάνισαν προβλήματα με αποτέλεσμα μετά το τέλος του αγώνα να γιουχαριστεί ο Γιάννης Αναστασίου. 

Κλείσιμο


Η Ξάνθη επικράτησε 3-1 του Παναιτωλικού και πανηγύρισε την πρώτη εντός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Ντιμιτρόφ (16′), Παπαστεριανός (71′), Ερέα (90′ πεν.). Ο Παναιτωλικός είχε προηγηθεί με τον Μαρκόφσκι στο 9ο λεπτό, ενώ από το 78′ έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βιγιαφάνες με δεύτερη κίτρινη. 



Επιτέλους νίκη για τον ΠΑΣ! Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη χαμογέλασε ξανά μετά από περίπου ενάμιση μήνα (23/9, 1-0 τον Ατρόμητο) με το 2-0 επί του μαχητικού Πανθρακικού στους «Ζωσιμάδες».

Τρία δοκάρια είχαν οι γηπεδούχοι (12’ Ίλιτς, 40’ Τσάβες με εκτέλεση πέναλτι, 64’ Μιχαήλ). Τον δρόμο προς τη νίκη άνοιξε ο Μιχάηλ στο 67’ με κεφαλιά και τη σφράγισε ο Ίλιτς στο 90+2’.



Για μία ακόμα αγωνιστική σεζόν ο ΠΑΟΚ άφησε βαθμούς στην Τρίπολη. Για την ακρίβεια δεν πήρε ούτε έναν, αφού ο τοπικός Αστέρας έκανε την ανατροπή και νίκησε με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Πέλκα στο 23′. Ωστόσο ο Αστέρας ήταν εξαιρετικός στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισε με τον Μπερτόλιο στο 49′. Και κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή με γκολ του Σανκαρέ στο 83′.



To Σάββατο ο Πανιώνιος πέτυχε την τρίτη εκτός έδρας νίκη (2-0) κόντρα στον Λεβαδειακό και ο Πλατανιάς κατάφερε να λυγίσει το εμπόδιο της Καλλονής (2-1) στα Χανιά.




ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Λεβαδειακός-Πανιώνιος 0-2
Πλατανιάς-Καλλονή 2-1
Βέροια-Ολυμπιακός 0-2
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2-1
ΣΚΟΝΤΑ Ξάνθη-Παναιτωλικός 2-1
ΠΑΣ Γιάννινα-Πανθρακικός 2-0
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 0-0
Ηρακλής-Ατρόμητος (02/11)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ



ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πανιώνιος-Πλατανιάς
Καλλονή-ΣΚΟΝΤΑ Ξάνθη
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός-Ηρακλής
ΠΑΟΚ-Πανθρακικός
Λεβαδειακός-Βέροια
ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης
Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης