ΑΕΚ: Κάνει τα πλάνα της για... Καραϊσκάκη

ΑΕΚ: Κάνει τα πλάνα της για... Καραϊσκάκη

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων αναμένεται να λειτουργήσει ευεργετικά για την ΑΕΚ, καθώς θα έχει τη δυνατότητα να προετοιμαστεί ακόμη πιο καλά η ομάδα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Κάνει τα πλάνα της για... Καραϊσκάκη
Οι νίκες που πήρε η ΑΕΚ στα δύο τελευταία της ματς κόντρα σε Βέροια και Ατρόμητο με τέρματα προς το φινάλε των αναμετρήσεων έδωσαν ηρεμία στην ομάδα ενόψει της συνέχειας, καθώς ακολουθεί διακοπή στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, η Ένωση θα επιστρέψει στη δράση με ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (17/10). Οπότε, προσφέρεται αυτό το χρονικό διάστημα ώστε να δουλέψει ο Τραϊανός Δέλλας πάνω στις αδυναμίες της ομάδας, αφιερώνοντας αρκετό χρόνο (δεν είναι εύκολο όταν δεν υπάρχει διακοπή) και να την προετοιμάσει καλά για το ματς στο Φάληρο. Καλά, όχι ιδανικά διότι θα απουσιάζουν οι διεθνείς.

Κλείσιμο
Το τελευταίο ισχύει κατά βάση για τους Μπαρόχα, Βάργκας, οι οποίοι την τελευταία φορά που απουσίασαν έχοντας υποχρεώσεις με την Βενεζουέλα επέστρεψαν Πέμπτη και απέμεναν λιγότερο από 72 ώρες πριν το ματς με τον ΠΑΣ. Μάλιστα, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε ως αλλαγή κόντρα στους Ηπειρώτες. 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης