Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό ευχήθηκε ο Βρετανός πρέσβης
Oι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν απόψε την Άρσεναλ στo Emirates
Καλή τύχη στον Ολυμπιακό και την Άρσεναλ ευχήθηκε μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter ο Βρετανός πρέσβης Τζον Κίτμερ.
«Καλή τύχη στις 2 ομάδες στην αποψινή κρίσιμη αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού και της Άρσεναλ στο Λονδίνο @olympiacos_org @Arsenal», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας φιλοξενούνται απόψε από την Άρσεναλ στο Λονδίνο για τη δεύτερη αποστολή του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.