Μετά από τριήμερο ρεπό, η ΑΕΚ επέστρεψε στις προπονήσεις με μοναδικό απόντα τον τραυματία Τόμας Ντελινινκάιτις
Με μια απουσία επέστρεψε η ΑΕΚ στις προπονήσεις μετά το τριήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Ντράγκαν Σάκοτα.
Ο Τόμας Ντελινινκάιτις δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα, καθώς ακολουθεί θεραπεία μετά το διάστρεμμα που είχε υποστεί στον αγώνα με τον Άρη.
Οι «κιτρινόμαυροι» ελλείψει αγωνιστικών υποχρεώσεων θα συνεχίσουν τις προπονήσεις, ενώ το Σάββατο θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό τη Νέα Κηφισιά στο «Ζηρίνειο» και αμέσως μετά (18:00) θα βρεθούν στο Καλλιμάρμαρο για να γιορτάσουν την επέτειο της κατάκτησης του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1968.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.