Βίντεο: Η Ρεάλ διέλυσε με 5-0 την Μπιλμπάο με νέα όργια Κριστιάνο

Βίντεο: Η Ρεάλ διέλυσε με 5-0 την Μπιλμπάο με νέα όργια Κριστιάνο

Η «βασίλισσα» κόντρα στους Βάσκους έπαιξε το πιο ολοκληρωμένο ματς της φετινής σεζόν και έδειξε πως το μέλλον θα είναι... καλύτερο

Βίντεο: Η Ρεάλ διέλυσε με 5-0 την Μπιλμπάο με νέα όργια Κριστιάνο
Η μηχανή της Ρεάλ πήρε μπρος και η «Βασίλισσα»... φώναξε πως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο! Ο Κριστιάνο με τον Μπέιλ βρίσκονται με κλειστά μάτια και πλέον έχουν σύμμαχο τον Μπενζεμά, ο οποίος με σούπερ εμφάνιση απόψε έδειξε τη σπουδαία κλάση του. Ακόμα μια εκπληκτική παράσταση των Μαδριλένων, διέλυσαν 5-0 την Αθλέτικ, με τον Πορτογάλο να σπάει ρεκόρ και τον Βαλβέρδε να... πονοκεφαλιάζει βλέποντας την ομάδα του κάτι από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Ρεάλ κόντρα στους Βάσκους έπαιξε το πιο ολοκληρωμένο ματς της φετινής σεζόν και έδειξε πως το μέλλον θα είναι... καλύτερο.

To πάρτι της Ρεάλ άρχισε νωρίς, πολύ νωρίς, αφού στο 2' ο Κριστιάνο πολύ εύκολα με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μπέιλ άνοιξε το σκορ. Οι Μαδριλένοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και αρκετές φορές... έκρυβαν τη μπάλα. Ο Ουαλός με τον Πορτογάλο ξέρουν πολύ καλά ο ένας τον άλλον και προσφέρουν απλόχερα... σόου. Στο 18' συνδυάστηκαν απίστευταμ αλλά ο Μπενζεμά απέτυχε να σκοράρει. Ενα σουτ του Μουνιαΐν ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει η Αθλέτικ στο α' μέρος, με τον Κασίγιας να διώχνει εντυπωσιακά. Η Ρεάλ κρατούσε εύκολα, αλλά μπροστά έπεφτε διαρκώς στην παγίδα της αντιπάλου, αφού σε τέσσερις περιπτώσεις παίκτες της υποδείχθηκαν σε θέση οφσάιντ. Η Αθλέτικ θα μπορούσε να... ονειρεύεται κάτι διαφορετικό αν πήγαινε με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια, ωστόσο της το διέλυσε ο Μπενζεμά, ο οποίος με κεφαλιά πέτυχε στο 40' το 2-0.

Κλείσιμο
Η Ρεάλ μπήκε δυνατά, ο Κριστιάνο στο 50' θέλησε να κάνει δώρο στον Μπέιλ, αλλά ο Ουαλός είχε κακό τελείωμα. Δεν έγινε το ίδιο όμως στο 55', οι ρόλοι αντιστράφησαν και ο Ρονάλντο πέτυχε το 3-0. Μάλιστα, έφτασε τα 12 γκολ σε εφτά κάτι, κάτι που δεν έχει πετύχει ξανά άλλος στην ιστορία της Πριμέρα. 

Στον αντίποδα, η Αθλέτικ προσπάθησε να μειώσει, αλλά σε εξαιρετική μέρα βρέθηκε και ο Κασίγιας, ο οποίος έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Γκόμεθ. Η Ρεάλ είχε όρεξη, η αντίπαλός χωρίς τον Αντούριθ δεν... υπήρχε και το 4-0 δεν άργησε να γίνει. Στο 69' ο Ρονάλντο έδωσε... έτοιμο γκολ στον Μπενζεμά που δεν σπάτάλησε την ευκαιρία. Ακόμα μια εξαιρετική συνεργασία, η οποία έφερε και το 38ο γκολ τους, με τον τελευταίο να έχει μοιράσει στον Πορτογάλο και 14 ασίστ. Ο Κασίγιας κατέβασε ρολά και στο 78' σε προβολή του Γκιγιέρμε, ο Μπέιλ ήταν άστοχος, αλλά ο Κριστιάνο πετούσε φωτιές. Ετσι, στο  88' πέτυχε χατ τρικ και διαμόρφωσε το 5-0. Εγινε ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία που πετυχαίνει τρία χατ τρικ στις εφτά πρώτες στροφές. Η Ρεάλ έπαιξε εξαιρετικά, η Αθλέτικ όμως έμεινε έβδομο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη και το ... «Εκεί, εκεί στη... Σεγούντα» που φώναζαν οι οπαδοί της «Βασίλισσας» ήχησε άσχημα για τους Βάσκους.


Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης