Βίντεο: Η φετινή Λίβερπουλ δε «μασάει» πουθενά!

Βίντεο: Η φετινή Λίβερπουλ δε «μασάει» πουθενά!

Ποιο Champions League; Η Λίβερπουλ πάει για κούπα! Η ατσάλινη ομάδα του Ρότζερς τούμπαρε το ματς με τη Φούλαμ και κάνοντας ηρωική απόδραση (3-2) με πέναλτι του Τζέραρντ στο 91’ πλησίασε την κορυφή

Βίντεο: Η φετινή Λίβερπουλ δε «μασάει» πουθενά!
Είναι οριστικό -και ανεξάρτητο απ’ το αν θα διεκδικήσει τελικά πρωτάθλημα: Η φετινή Λίβερπουλ είναι η πιο τσαμπουκαλεμένη των τελευταίων χρόνων.

Με αντιπάλους τη σκληροτράχηλη Φούλαμ και τις… γκέλες του αδιόρθωτου Τουρέ, οι «κόκκινοι» πέτυχαν μεγαλειώδη ανατροπή στο «Κρέιβεν Κότατζ» (3-2)!

Και το πέτυχαν παρόλο που έμειναν δυο φορές πίσω στο σκορ (με ανεπανάληπτο αυτογκόλ του Ιβοριανού στο 8’ και γκολ του Ρίτσαρντσον στο 63’). Διότι ο Λουίς Σουάρες έμεινε ξανά άσφαιρος (είχε πάντως δοκάρι), αλλά ο Ντάνιελ Στάριτζ συνέχισε το… χαβά του.

Ισοφαρίζοντας την πρώτη φορά (στο 41’) και κερδίζοντας πέναλτι λίγη ώρα αφότου ο Κουτίνιο το είχε κάνει τη δεύτερη. Από ‘κει και πέρα, λοιπόν, ανέλαβε ο… αρχηγός.

Γιατί μόνο δια ποδός του Τζέραρντ (που ανέλαβε την εκτέλεση στις καθυστερήσεις) θα μπορούσε να υπογραφεί η πιο… μαγκιώρικη φετινή νίκη, που έφερε τη Λίβερπουλ στην αναστρέψιμη απόσταση των τεσσάρων πόντων απ’ την κορυφή!
Κλείσιμο

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης