Γκιστ: «Νίκη για τη… συνέχεια»

Γκιστ: «Νίκη για τη… συνέχεια»

Στη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό η νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, στάθηκε ο Τζέιμς Γκιστ

Γκιστ: «Νίκη για τη… συνέχεια»
Ευεργετικά μπορεί να λειτουργήσει για τον Παναθηναϊκό η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό μέσα στο ΟΑΚΑ, αφού οι «πράσινοι» ενδέχεται να γίνουν η πρώτη ομάδα που θα σπάσει το νικηφόρο σερί των «ερυθρόλευκων». 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζέιμς Γκιστ στην εφημερίδα «Real News» 

Κλείσιμο
«Θα είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας αυτός απέναντι στον Ολυμπιακό Δεν ξεχνάμε ότι στην πρώτη μεταξύ μας αναμέτρηση πήραν τη νίκη, όμως το παιχνίδι αυτό θα διαφέρει και το περιμένω συναρπαστικό, επειδή είναι νοκ-άουτ και επειδή θα διεξαχθεί στο δικό μας γήπεδο. Είμαι σίγουρος πως οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα είναι έτοιμοι και πρέπει να είμαστε κι εμείς. 

Είναι λίγο "τρελό" που είναι ένας ημιτελικός ανάμεσα στις δύο αυτές ομάδες κι όχι ένας τελικός, αλλά απ' ό,τι έμαθα πρόκειται για κάτι που συμβαίνει έπειτα από πολλά χρόνια. Αν νικήσουμε θα μας βοηθήσει στη συνέχεια, ωστόσο δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα, γιατί ο Ολυμπιακός είναι αήττητος και παίζει πολύ καλά αυτή τη στιγμή. Πάντως είναι προτιμότερο που η κληρωτίδα έβγαλε το παιχνίδι στην έδρα μας».

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης