Πικάντικο σπαγγέτι με αβγοτάραχο και ξύσμα εσπεριδοειδών
Πικάντικο σπαγγέτι με αβγοτάραχο και ξύσμα εσπεριδοειδών
Πιπερίτσες τσίλι και σκόρδο ταιριάζουν πολύ στα ζυμαρικά.
Εδώ ενισχύσαμε τη γεύση με άρωμα εσπεριδοειδών και κάναμε ακόμη πιο πλούσιο το πιάτο προσθέτοντας φέτες αβγοτάραχο. Ιδανικό πιάτο και για γιορτινό τραπέζι.
Από την Ιωάννα Σταμούλου
Δείτε ολόκληρη την συνταγή εδώ www.olivemagazine.gr
Από την Ιωάννα Σταμούλου
Δείτε ολόκληρη την συνταγή εδώ www.olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα