Ρήγας (γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ): Προσλήψεις βεβαίως γίνονται, στον τομέα της... υγείας

Ρήγας (γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ): Προσλήψεις βεβαίως γίνονται, στον τομέα της... υγείας

«27.000 προσλήψεις στην υγεία κάνατε;» αναρωτήθηκε ο Κωστής Χατζηδάκης και κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση κάνει προσλήψεις από το παράθυρο

Ρήγας (γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ): Προσλήψεις βεβαίως γίνονται, στον τομέα της... υγείας
Προσλήψεις βεβαίως γίνονται, στον τομέα της... υγείας είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας σχολιάζοντας το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα στο ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί.

Οι... μετακλητοί είναι μειωμένοι υποστήριξε ο κ. Ρήγας θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τις χιλιάδες προσλήψεις κομματικών φίλων ή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην κρατική διοίκηση και σε κυβερνητικές θέσεις.

Κλείσιμο
Αντί να απαντήσει επί της ουσίας στα ντοκουμέντα που αποκαλύπτει το ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί και να επιχειρήσει να δικαιολογήσει τις χιλιάδες προσλήψεις που έχει κάνει η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, ο γραμματές του ΣΥΡΙΖΑ έκανε απρόκλητη επίθεση στο ΘΕΜΑ. «Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αυτό το οποίο κάνει είναι επανειλημμένη αυτή η διαμόρφωση αν θέλετε προς την κοινή γνώμη» είπε ο κ. Ρήγας και πρόσθεσε: «Μιλάει για μετακλητούς, οι μετακλητοί είναι... 60% μειωμένοι» χωρίς όμως να δώσει κάποιο στοιχείο για να εδράσει την άποψή του αυτή.

Επιχειρώντας να καθαγιάσει την επιχείρηση μαζικών προσλήψεων παιδιών του ΣΥΡΙΖΑ ο γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος ισχυρίστηκε ότι οι προσλήψεις έγιναν στον τομέα της υγείας και μέσω της... κοινωνικής οικονομίας.

«Αυτό το οποίο κάνει είναι πρόστυχο» συνέχισε ο Παναγιώτης Ρήγας κατηγορώντας -για ακόμη μια φορά- το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που αποκαλύπτει την επιχείρηση προσλήψεων από τα κυβερνητικά στελέχη.

«Το 2015 ήταν 690.000 οι δημόσιοι υπάλληλοι που απογράφηκαν, σήμερα είναι 697.000 άρα έχουμε 7.000 προσλήψεις» επισήμανε απότην πλευρά του ο Κωστής Χατζηδάκης.

«Τι κάνατε; 27.000 προσλήψεις στην υγεία κάνατε; Θα τρελαθούμε τώρα;» αναρωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή στον Σκάι και συμπλήρωσε: «Η κυβέρνηση κάνει προσλήψεις απ' το παράθυρο, άρα υπάρχει κι ένα θέμα αξιοκρατίας».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης