Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας επιδίδεται σε επικοινωνιακά κόλπα και όχι σε πολιτική

Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας επιδίδεται σε επικοινωνιακά κόλπα και όχι σε πολιτική

Γι’ αυτό οι δανειστές πιέζουν όσο το δυνατόν περισσότερο, αφού δεν μπορούν να αποκαταστήσουν με αυτή την κυβέρνηση μια πολιτική εμπιστοσύνης, εξήγησε ο επικεφαλής του Ποταμιού

Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας επιδίδεται σε επικοινωνιακά κόλπα και όχι σε πολιτική
Κριτική στον Αλέξη Τσίπρα
ότι επιδίδεται σε επικοινωνιακά κόλπα και όχι στην πολιτική « και αυτό το ζήτημα το ξέρουν και οι ξένοι, το ξέρουν και οι δανειστές μας, οι εταίροι μας» άσκησε ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Κλείσιμο
 «Γι’ αυτό ακριβώς πιέζουν όσο το δυνατόν περισσότερο, αφού δεν μπορούν να αποκαταστήσουν με αυτή την κυβέρνηση μια πολιτική εμπιστοσύνης» πρόσθεσε ο κ. Θεοδωράκης. 

Όπως είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού ο Αλέξης Τσίπρας εφαρμόζει και τώρα «την προσφιλή του τακτική, να φτάνει όλα τα πράγματα στο “αμήν”» συμπληρώνοντας ότι «ουσιαστικά η υπόθεση έχει τελειώσει, υπάρχει μία καθυστέρηση σε δευτερεύοντα πράγματα, όπως πληροφορούμαι, η οποία δεν δικαιολογεί όλο αυτό το κλίμα της εκλογολογίας».

Ο κ. Θεοδωράκης εκτίμησε ότι «το σενάριο “δούλεψα 17 ώρες, αλλά έφερα μία καλή συμφωνία”, το εξαντλήσαμε πέρυσι και δεν νομίζω ότι θα επαναληφθεί».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο συμμετοχής του Ποταμιού στην κυβέρνηση ο κ. Θεοδωράκης ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του «δεν μπαίνει στην κυβέρνηση» εξηγώντας ότι «αν θέλαμε να ψηφίζαμε μέτρα, δεν ήταν ανάγκη να μπούμε στην κυβέρνηση».

«Εμείς δεν προτιθέμεθα να συμμετάσχουμε σε μία κυβέρνηση με τον κ. Τσίπρα, ένα το κρατούμενο. Δεύτερον, δεν έχουμε σκοπό να ψηφίσουμε μέτρα που ουσιαστικά θα σημάνουν μία καινούρια οπισθοδρόμηση της οικονομίας. Όπως έστρωσαν, ας κοιμηθούν. Δικό τους είναι το πρόβλημα, εμείς κάνουμε υποδείξεις, όπως ξέρετε, μετά τις εκλογές, πολύ συγκεκριμένες, κάνουμε μια συνεχή υπενθύμιση του συνθήματος που έχει περιεχόμενο «κόψτε σπατάλες και μη βάζετε καινούριους φόρους». Έχουμε υποδείξεις για τρία δις που θα μπορούσαμε να γλιτώσουμε, κάνουμε εκδηλώσεις, στο Ηράκλειο, στα Χανιά, τα λέμε παντού, η κυβέρνηση έχει το δικό της σχέδιο» ανέφερε για το συγκεκριμένο θέμα ο κ. Θεοδωράκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης