Συνεχίζει τη βεντέτα με τον Βενιζέλο η Θεοχάρους

Συνεχίζει τη βεντέτα με τον Βενιζέλο η Θεοχάρους

Η Κύπρια ευρωβουλευτής χαρακτήρισε ανήθικη τη δήλωση του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ περί ανευθυνότητας της, ενώ επέρριψε ευθύνες και στον Αντώνη Σαμαρά για τη στάση του

Συνεχίζει τη βεντέτα με τον Βενιζέλο η Θεοχάρους
Η Κύπρια ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους κάλεσε τον αντιπρόεδρο της ελληνικής κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο να παραιτηθεί ενώ υποστήριξε πως ευθύνες έχει και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς που δεν τον έχει παύσει ακόμα.

Η κυρία Θεοχάρους απαντούσε στην δήλωση του κ. Βενιζέλου ο οποίος κατηγορούσε την ευρωβουλευτή για ψευδοπατριωτισμό. Η ευρωβουλευτής μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Sigma, χαρακτήρισε «ανοησίες, φληναφήματα και ανευθυνότητες» τη δήλωση Βενιζέλου, με την οποία, όπως είπε, ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας μετατρέπει ένα ζήτημα δικών του πολιτικών χειρισμών σε θέμα σχέσεων Κύπρου- Ελλάδας.

Κλείσιμο
Τόνισε, επίσης, ότι η επίθεση του κ. Βενιζέλου προς το πρόσωπό της θα μεταφερθεί και σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με το ερώτημα κατά πόσον μπορεί να γίνεται δέκτης τέτοιας συμπεριφοράς ένας ευρωβουλευτής.

Σχολιάζοντας, εξάλλου, τον τρόπο, με τον οποίο επέλεξε να εκφράσει την ενόχλησή του ο κ. Βενιζέλος, δηλαδή μέσω ρηματικής διακοίνωσης, διερωτήθηκε γιατί ποτέ η Ελλάδα δεν έχει κάνει μια ρηματική διακοίνωση, όταν τα τουρκικά αεροπλάνα πετάνε πάνω από την Αττική και ο Αχμέτ Νταβούτογλου επισκέπτεται την Κύπρο.

Έκανε ρηματική διακοίνωση, τόνισε, για ένα δικαίωμα, που η ίδια άσκησε καθηκόντως μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης