Είστε εργαζόμενη μητέρα; Τόσο το καλύτερο για το παιδί σας!

Είστε εργαζόμενη μητέρα; Τόσο το καλύτερο για το παιδί σας!


Στις μέρες μας, οι περισσότερες γυναίκες είτε επειδή το θέλουμε, είτε επειδή είναι η μόνη λύση για να τα βγάλουμε πέρα οικονομικά, έχουμε επιλέξει το δρόμο της καρίερας.

Είστε εργαζόμενη μητέρα; Τόσο το καλύτερο για το παιδί σας!
Όταν χτυπάει το βιολογικό μας ρολόι και έρχεται η ώρα να γίνουμε μανούλες, τότε πρέπει να βρούμε τον τρόπο να αντεπεξέλθουμε σε όλες μας τις υποχρεώσεις. Στη δουλειά, στο σπίτι, στο γάμο, σε όλα. Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν είναι εύκολο και χρειαζόμαστε χρόνο για να τα καταφέρουμε. Τα νέα όμως είναι αισιόδοξα! Σύμφωνα με μία έρευνα που έγινε πρόσφατα από το International Social Survey Program στην Αμερική σε δείγμα 50.000 ενηλίκων, φαίνεται ότι οι εργαζόμενες μητέρες λειτουργούν σαν πρότυπο επιτυχίας για τα παιδιά τους και ιδιαίτερα για τις κόρες τους!

Η έρευνα αυτή λοιπόν, έδειξε ότι τα κορίτσια των οποίων οι μητέρες δουλεύουν, έχουν καλύτερο επίπεδο εκπαίδευσης, έχουν περισσότερες πιθανότητες να προσληφθούν σε κάποια υψηλόβαθμη θέση και παίρνουν αναλογικά αυξημένο μισθό! Σε παγκόσμιο επίπεδο, το 69% των γυναικών που είχαν εργαζόμενες μητέρες, ήδη εργάζονται και το 22% κατέχουν υψηλόβαθμες θέσεις στο χώρο εργασίας τους.

Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερα στο
www.mothersblog.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης