Amanda Cerny: Σέξι πόζες για διαφήμιση νερού

Amanda Cerny: Σέξι πόζες για διαφήμιση νερού

Η Cerny γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου 1991 στην Πενσυλβάνια των Ηνωμένων Πολιτειών και έγινε γνωστή όταν το αντρικό περιοδικό «Playboy» της απένειμε τον τίτλο της Playmate τον Οκτωβρίο του 2011

Amanda Cerny: Σέξι πόζες για διαφήμιση νερού
Τις πιο σέξι γυναίκες έχει επιστρατεύσει γνωστή αμερικανική εταιρεία εμφιαλωμένου νερού προκειμένου να διαφημίσει το νερό με την ονομασία 138 Water. Ετσι ήρθε η σειρά της όμορφης Amanda Cerny, η οποία πόζαρε στο Beverly Hills με θέα την πόλη των Αγγέλων κρατώντας στο χέρι το διάσημο πια νερό.

Η Cerny γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου 1991 στην Πενσυλβάνια των Ηνωμένων Πολιτειών και έγινε γνωστή όταν το αντρικό περιοδικό «Playboy» της απένειμε τον τίτλο της Playmate τον Οκτωβρίο του 2011.

Πριν από μερικούς μήνες η Cerny σε συνέντευξή της μίλησε για τους άντρες και έδειξε την προτίμησή της στο γνωστό ηθοποιό Leonardo DiCaprio. «Μου αρέσουν οι άντρες που ξέρουν να ντύνονται. Η πρώτη φορά που συνάντησα τον Leonardo ήταν σε ένα karaoke μπαρ στο Λος Αντζελες. Φορούσε ένα σακάκι με γραβάτα και τα μαλλιά του τα είχε χτενίσει με τζελ προς τα πίσω. Ηταν τόσο όμορφος. Μου αρέσουν όμως και από την άλλη οι άντρες με σορτσάκια του μπάσκετ. Είναι τόσο σέξι μετά την προπόνηση ή των αγώνα».  









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης