Lara Stone: Στη “Vogue” με στυλίστρια την Kate Moss

Lara Stone: Στη “Vogue” με στυλίστρια την Kate Moss

Τα ρούχα που φόρεσε το μοντέλο είναι από τους οίκους Donna Karan, Dries Van Noten, Alberta Ferretti, Roberto Cavalli, Alexander McQueen, Versace και άλλους και τα επέλεξε η έτερη καλλονή Kate Moss, η οποία εκτέλεσε χρέη στυλίστριας για αυτό το τεύχος της "Vogue"

Lara Stone: Στη “Vogue” με στυλίστρια την Kate Moss
Για το editorial μόδας του περιοδικού “Vogue” της βρετανικής έκδοσης του Σεπτεμβρίου πόζαρε η καλλονή Lara Stone, σε μια φωτογράφηση που έγινε από τον Mario Sorrenti και με θέμα “The Wolf in Her”( Ο λύκος μέσα της).

Κλείσιμο


Τα ρούχα που φόρεσε το μοντέλο είναι από τους οίκους Donna Karan, Dries Van Noten, Alberta Ferretti, Roberto Cavalli, Alexander McQueen, Versace και άλλους και τα επέλεξε η έτερη καλλονή Kate Moss, η οποία εκτέλεσε χρέη στυλίστριας για αυτό το τεύχος.



Η Stone γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1983 στην Ολλανδία και είναι ένα από τα αγαπημένα μοντέλα των μεγάλων γυναικείων περιοδικών μόδας. Το 2011 το αντρικό «GQ» τη χαρακτήρισε ως τη γυναίκα της χρονιάς ενώ το 2012 το αμερικανικό οικονομικό περιοδικό «Forbes» τη συμπεριέλαβε στη λίστα με τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, τοποθετώντας τη στην 8η θέση. 



Η Stone είναι παντρεμένη με τον 42χρονο Βρετανό ηθοποιό, συγγραφέα και τηλεοπτικό παρουσιαστή David Williams και έχει μαζί του έναν γιο, τον Alfred.




















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης