Tao Okamoto: Ένα τοπ μόντελ από την Ιαπωνία

Tao Okamoto: Ένα τοπ μόντελ από την Ιαπωνία

Τον Δεκέμβριο του 2009 η «Vogue» της χώρας της ήταν αφιερωμένη σε αυτή, την οποία και φιλοξένησε στο εξώφυλλό της. Ηταν μάλιστα το πρώτο μοντέλο από την Ιαπωνία μετά από μια δεκαετία που πόζαρε για εξώφυλλο της «Vogue»

Tao Okamoto: Ένα τοπ μόντελ από την Ιαπωνία
Με θέμα «Under The Sunshine» φωτογραφήθηκε το μοντέλο από την Ιαπωνία Tao Okamoto για το editorial του περιοδικού μόδας «Vogue» της κινεζικής έκδοσης του Ιουλίου. Η όμορφη Okamoto είναι 29 χρόνων και θεωρείται ως ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της Ιαπωνίας, που κάνει διεθνή καριέρα.



Είναι γνωστή για τη συνεργασία της με τον οίκο Ralph Lauren ως το πρόσωπο του οίκου αλλά και από τις συνεργασίες της με τους Dolce&Gabbana, Fendi, Louis Vuitton, Michael Kors, Miu Miu. Τον Δεκέμβριο του 2009 η «Vogue» της χώρας της ήταν αφιερωμένη σε αυτή, την οποία και φιλοξένησε στο εξώφυλλό της. Ηταν μάλιστα το πρώτο μοντέλο από την Ιαπωνία μετά από μια δεκαετία που πόζαρε για εξώφυλλο της «Vogue».

Κλείσιμο


Παράλληλα με το μόντελινγκ η Okamoto έχει και ανθρωπιστική δράση. Το 2011 μάλιστα ήταν στην ομάδα βοήθειας και στήριξης των πληγέντων από το σεισμό και το τσουνάμι στη χώρα της.     

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης