Η Nicky Hilton έγινε για δεύτερη φορά μητέρα

Η Nicky Hilton έγινε για δεύτερη φορά μητέρα

«Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα! Στις 20 Δεκεμβρίου εγώ και ο James καλωσορίσαμε την κόρη μας στον κόσμο. Νιώθουμε μεγάλη ευλογία σε αυτές τις γιορτινές μέρες», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter η αδελφή της Paris Hilton 

Η Nicky Hilton έγινε για δεύτερη φορά μητέρα
Η Nicky Hilton, υποδέχτηκε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η 34χρονη κληρονόμος και ο σύζυγός της James Rothschild απέκτησαν το δεύτερό μωρό τους, το οποίο θα ονομάσουν Teddy Marilyn, την περασμένη Τετάρτη, σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης. 

Η Nicky ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το ευχάριστο γεγονός, την Παρασκευή, με μια ανάρτηση της στο Twitter.

Κλείσιμο
Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί άλλη μία κόρη, την Lily-Grace, η οποία σήμερα είναι 17 μηνών. Μάλιστα, κανένας από τους δύο δεν γνώριζε το φύλο του μωρού μέχρι την τελευταία στιγμή, που ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους!

«Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα! Στις 20 Δεκεμβρίου εγώ και ο James καλωσορίσαμε την κόρη μας στον κόσμο. Νιώθουμε μεγάλη ευλογία σε αυτές τις γιορτινές μέρες», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης