Survivor 2024: Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους θα έχει την δεύτερη ευκαιρία του - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους θα έχει την δεύτερη ευκαιρία του - Δείτε βίντεο

Ο τραυματισμός του Φάνη, το χειροφίλημα, το μήνυμα της Αναστασίας στον MVP του επάθλου και η μονομαχίες παραμονής

MixCollage-24-May-2024-01-24-AM-1278
Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους ήταν ο παίκτης που ηττήθηκε στην τελική μονομαχία της 20ης εβδομάδας του Survivor 2024 και θα έχει την δεύτερη ευκαιρία του να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ σε έναν αγώνα κόντρα στην Δώρα Νικολή την Πέμπτη 30 Μαΐου. Αντίθετα ο συμπαίκτης του στους Κόκκινους Χριστόφορος Ταξίδης και οι «Μπλε» Σταμάτης Ταλαδιανός και Ντάνιελ Νούρκα, οι οποίοι επίσης συμμετείχαν στη μονομαχία, θα συνεχίσουν χωρίς άγχος να απολαμβάνουν την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (23/5) ο 4ος υποψήφιος μονομάχος, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, δεν στάθηκε στην απόφαση της ομάδας του να τον ρίξει στον τάκο, αλλά στον τραυματισμό του Φάνη Μπολέτση, ο οποίος στον αγώνα της 4ης ασυλίας έβγαλε τον ώμο του, ενώ σχολίασε και τον εκνευρισμό της συμπαίκτριας του Κατερίνας Δαλάκα, σχετικά με τη στάση του στον τελευταίο αγώνα της ομάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1h8xk9pfrn5)

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1h8yoij40jt)


Σε ότι αφορά το έπαθλο επικοινωνίας, εκτός από την απουσία των Τούρκων All Stars στον αγώνα δεν θα συμμετείχε ούτε ο Φάνης Μπολέτσης, ο οποίος μετά από τον τραυματισμό του, πήγε στην κλινική προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις στον ώμο του. Εκτός αποφάσισε να μείνει και ο Χριστόφορος Ταξίδης, λόγω του ποδιού του, δίνοντας όμως πέναλτι για τα ματσαρίσματά του.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο αγώνας των 5 survivors θα έληγε στους 8 πόντους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1h91261ld0h)


Οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους για να διεκδικήσουν το έπαθλο επικοινωνίας με βίντεο που έχουν στείλει φίλοι τους. Επίσης τους περίμεναν λαχταριστά κρέατα για να κάνουν μπάρμπεκιου, πριν από τις μονομαχίες αποχώρησης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1h9cq4nf2op)


Από το πρώτο run οι κόκκινοι και οι μπλε εναλλάσσονταν στο προβάδισμα μέχρι τον νικηφόρο 8ο πόντο.

Κάποια στιγμή η Κατερίνα Δαλάκα εξαντλημένη από τα run ξάπλωσε για να πάρει ανάσα με την Δώρα Νικολή να τρέχει από πάνω της για να τη συνεφέρει. Στην προσπάθειά της να την εμψυχώσει της φίλησε το χέρι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1h9pr8wobdl)


Οι μπλε κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας με τελικό σκορ 8-7 χάρη στην φοβερή απόδοση του Ντάνιελ, ο οποίος έφερε τους 6 από τους 8 πόντους της ομάδας του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ha7gtho5ll)


Η νίκη ήρθε σε flag race από τους Ντάνιελ Νούρκα και Σταμάτη Ταλαδιανό, ενάντια στην Κατερίνα Δαλάκα και τον Γιώργο Γκιουλέκα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1haky4tjzop)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1hata59jzy9)


Μετά το τέλος του αγώνα ο Φάνης, ο οποίος επέστρεψε μετά τις ιατρικές εξετάσεις, αναφέρθηκε με διθυραμβικά σχόλια στην τρομερή επίδοση του Ντάνιελ, με τον παίκτη των Μπλε να αναφέρει μεταξύ άλλων πως είναι ίσως ή πιο συγκλονιστική εμφάνιση ανθρώπου σε όλα τα Survivor, ενώ τόνισε πως του αξίζει μία θέση στον μεγάλο τελικό.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1haxrcb1czt)


Παράλληλα ενημέρωσε ότι δεν έχει πάθει μεγάλη ζημιά ο ώμος του, αλλά θα χρειαστεί να μείνει λίγες ημέρες χωρίς να δίνει βάρος στο χέρι του.

Ο Σταμάτης δεν είχε ξεχάσει το χειροφίλημα της Δώρας στην Κατερίνα με χιουμοριστικό τρόπο έκανε μία μικρή αναπαράσταση της κίνησης της συμπαίκτριας του να συμπαρασταθεί στην αντίπαλό της και προσπάθησε να φιλήσει το χέρι του Φάνη, ο οποίος είχε ξεκαρδιστεί στα γέλια. Χαρακτήρισε το χειροφίλημα ως μια στιγμή παραφροσύνης που ο στρατηγός είχε πέσει κάτω και η νοσοκόμα πήγε να τον γιατρέψει.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1hbk99v8hz5)


Στη συνέχεια οι Μπλε πήγαν να απολαύσουν το έπαθλο επικοινωνίας και να δουν βίντεο από τους αγαπημένους τους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1hbp8t9m4mp)



Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1hbqhm7g6e1)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1hbraizmpi9)


Το μήνυμα που ξεχώρισε ήταν αυτό που έστειλε στον Ντάνιελ Νούρκα η σύντροφός του Αναστασία, η οποία εμφανίστηκε κρατώντας αγκαλιά τον σκύλο τους, τον Μάιλο, και έστειλε μήνυμα εμψύχωσης στον αγαπημένο της, με αρκετές δόσεις χιούμορ. Όπως τόνισε ήδη ονειρεύεται να... ξεκουραστεί το καλοκαίρι, αφού τους τελευταίους μήνες έχει μείνει πολλές μέρες ξύπνια μέχρι αργά για να τον καμαρώσει στο Survivor. Σήμερα ίσως για έναν λόγο ακόμα.

Το μήνυμα της συντρόφου του Ντάνιελ στο Survivor
«Αγαπάκι μου, θυμάσαι που γελάγαμε πριν μπεις ότι θα γύριζες σε δύο εβδομάδες γιατί η πρώτη θα ήταν η ασυλία; Κοίτα πού φτάσαμε, εσύ ακόμα εκεί κι εμείς σε περιμένουμε. Περιμένω πώς και πώς το καλοκαίρι μας, το ονειρεύομαι. Εσύ το πρωί θα ξυπνάς και θα πηγαίνεις τον Μάιλο βόλτα, εγώ θα κοιμάμαι γιατί έχω χάσει πολλές ώρες ύπνου εξαιτίας σου», είπε αρχικά η σύντροφος του Ντάνιελ Νούρκα στο βίντεο που του έστειλε στο Survivor.

Για να συμπληρώσει: «Μετά θάλασσα, φαγητό, βόλτες κι εσύ κανένα... μαθηματάκι κολύμβησης, εξάσκηση σε παζλ, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστεί να τρέξεις πάλι σε κάποιον στίβο μάχης. Μας λείπεις πάρα πολύ, αλλά είμαστε όλοι καλά, σε περιμένουμε. Μας κάνεις περήφανους και μην ξεχνάς, είναι ένα παιχνίδι στο τέλος της ημέρας. Έχει μείνει λίγο ακόμα, οπότε υπομονή σε όλα τα παιδιά για το χιούμορ του, θα περάσει! Σε περιμένουμε και μας λείπεις!»

Οι Μπλε ξέσπασαν σε γέλια με το τελευταίο αστείο της συντρόφου του Ντάνιελ, με εκείνον να λέει με αγάπη: «Πω πω, το κοριτσάκι μου», πριν πάει να μονομαχήσει για την παραμονή του στο Survivor.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1hbrwqibwd5)


Ακολούθησαν οι μονομαχίες αποχώρησης του Survivor 2024 στις οποίες συμμετείχαν ο Σταμάτης Ταλαδιανός, ο Χριστόφορος Ταξίδης, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους κι ο Ντάνιελ Νούρκα.

Στην κλήρωση που έγινε τα αρχικά ζευγάρια που έτρεξαν ήταν ο Ντάνιελ με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους κι ο Σταμάτης με τον Χριστόφορο.

Ο Ντάνιελ νίκησε με 5-4 τον Παπαχαραλάμπους κι ο Χριστόφορος με 5-1 τον Σταμάτη και εξασφάλισαν την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1hci640d6qp)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1hbsvg6s8mp)


Στη συνέχεια ο Σταμάτης Ταλαδιανός επικράτησε του Γιώργου Παπαχαραλάμπους με 5-3 κι επέστρεψε στον πάγκο της μπλε ομάδας, εμφανώς συγκινημένος που τα κατάφερε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1hciwgr2b61)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1hciwgr2b61)


Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία για να διεκδικήσει την παραμονή του, απέναντι στη Δώρα Νικολή.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1hd04wgya4h)


«Δυστυχώς θέλησε υπήρχε, αλλά δεν είμαστε μηχανές. Ήξερα εξαρχής ότι και να χάσω δεν θα φύγω. Ήταν μια μονομαχία δώρον άδωρον. Ευχαριστώ στην ομάδα μου... ξέρω ότι το ήθελαν όσο εγώ», είπε ο ηττημένος της βραδιάς.





Ειδήσεις σήμερα:

Κύκλωμα ναρκωτικών: Με... πλούσια δράση ο «Pablo» και ο Αλβανός αρχηγός

Σελίν Ντιόν: Σπαρακτικό το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της - «Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω»

Ισπανία: Βασιλιάς Φελίπε και Λετίθια - Νέες αποκαλύψεις για τον... fake γάμο και τις εξωσυζυγικές σχέσεις τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης