Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Μάριου έφεραν σε αμηχανία τον Ντάνο

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Μάριου έφεραν σε αμηχανία τον Ντάνο

Οι πρώην «Μαχητές» βάζουν τα δυνατά τους όταν έχουν αντίπαλο, τον Σκιαθίτη Γιώργο Αγγελόπουλο

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Μάριου έφεραν σε αμηχανία τον Ντάνο
Στα τελευταία επεισόδια του «Survivor», οι παίκτες παίζουν σε ατομικό επίπεδο. Πρώην «Μαχητές» εναντίον του Ντάνου. Είναι όμως γεγονός ότι όταν οι πρώην μπλε παίζουν με τον Σκιαθίτη, βάζουν τα δυνατά τους. ΄Ισως όχι μόνο επειδή είναι ο μοναδικός παίκτης από την ομάδα των «Διάσημων». Σίγουρα η φόρα που έχει ο Ντάνος στα αγωνίσματα και οι σαρωτικές νίκες που έχει σημείωσει- με αποκορύφωμα όταν είχε κερδίσει μόνος του όλους τους «Μαχητές»- τους ιντριγκάρει περισσότερο. Ειδικά ο Μάριος Πρίαμος και ο μισθοφόρος δείχνουν κάθε φορά ότι δυσκολεύονται να διαχειριστούν την ήττα τους, όταν έχουν αντίπαλο τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Στο χθεσινό αγώνισμα, ο Μάριος Πρίαμος κατάφερε να κερδίσει την ασυλία που τον έστειλε αυτόματα, στον ημιτελικό του «Survivor».
Κλείσιμο
Σε έναν γύρο που κέρδισε τον Ντάνο, πανηγύρισε τόσο έξαλλα, που προκάλεσε την αμηχανία του αντιπάλου του. Είχε γονατίσει στο έδαφος και φώναζε: «Ναι». Τότε ο Γιώργος Αγγελόπουλος του ζήτησε να σηκωθεί λέγοντας του: «Μάριε, έλα σήκω, δεν κέρδισες το παιχνίδι! Έλα σήκω»
. Στη συνέχεια τον συνεχάρη και τον  αγκάλιασε.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης