Μαρία Κωνσταντάκη: Ήμουν πολύ ανταγωνιστική και ευνουχιστική με το άλλο φύλο

Μαρία Κωνσταντάκη: Ήμουν πολύ ανταγωνιστική και ευνουχιστική με το άλλο φύλο

Δεν θέλω να ζήσω τη μητρότητα, είπε σχετικά με το ενδεχόμενο να κάνει παιδιά

konstantaki_21
Η Μαρία Κωνσταντάκη μίλησε για τους γονείς της, τη σχέση της με το άλλο φύλο, τη μητρότητα, αλλά και τις ανασφάλειες που είχε.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» την Πέμπτη 23 Μαΐου.

Για τη σχέση της με τους γονείς, ανέφερε: «Με τους γονείς μου έχω περάσει στο στάδιο της κατανόησης, αλλά και ως προς τις δικές μου συμπεριφορές και θεωρώ ότι έχουμε μια πολύ ωραία σχέση. Είμαι δηλωμένος "μαμάκιας", ούτως ή άλλως. Μεγαλώνοντας αισθάνεσαι τυχερός όταν οι γονείς σου είναι καλά».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1gzcqh6e7mh)
Κλείσιμο

Εν συνεχεία, περιέγραψε ότι είχε θέμα με τους άνδρες και ότι η σχέση της μαζί τους ήταν προβληματική. «Είχα να διαχειριστώ τη σχέση μου με το άλλο φύλο, ήμουν πολύ ανταγωνιστική και πολύ ευνουχιστική και έπρεπε να το δουλέψω αυτό το κομμάτι. Το κατάλαβα μόνη μου. Γενικά δουλεύω τον εαυτό μου και είμαι σε πολύ καλή φάση. Θεωρώ ότι προσπαθώ να δίνω περισσότερη σημασία στο δάσος και όχι στο δέντρο», δήλωσε η ηθοποιός.

Σχετικά με το θέμα του γάμου και των παιδιών, η ηθοποιός σχολίασε: «Είμαστε πολύ συντηρητική κοινωνία. Οι μάνες ας πούμε όταν παίρνουν απόφαση ότι ενδεχομένως τα παιδιά τους δεν θα κάνουν παιδιά, σίγουρα, περνάνε από το στάδιο της πολύ μεγάλης στενοχώριας και απογοήτευσης δεν θα διαιωνίσουμε αυτό το φανταστικό DNA. Ειδικά στους γονείς είναι που πρέπει να τους βάλεις όριο».

Επίσης, διευκρίνισε ότι η μητρότητα δεν είναι κάτι που την ενδιαφέρει: «Έχω κατανοήσει το γιατί μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία "λύσσας". Από την άλλη, δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από τα παιδιά. Δηλαδή ακόμα και οι άνθρωποι που δεν ήταν συντονισμένοι στο κομμάτι των παιδιών και τους προέκυψε ένα παιδί, άλλαξε η κοσμοθεωρία τους, ανέπτυξαν συναισθήματα, είναι πάρα πολύ εθιστικό ούτως ή άλλως. Λένε ότι είναι πάρα πολύ βιωματικό, "ζήστο". Εντάξει μπορεί να μην θέλω να ζήσω τη μητρότητα. Μπαίνοντας στα 50 μπαίνεις σε ένα άλλο κομμάτι θεώρησης. Είσαι σε πολύ ωραία φάση, να αφήσεις πράγματα που σε πιο μικρή ηλικία είχες ανασφάλεια. Δεν μου άρεσαν τα πόδια μου, το χαμόγελό μου, τα δόντια μου, η μύτη μου που την άλλαξα».

Ειδήσεις σήμερα:

Κατά της αδερφής του Βάσως τα ασφαλιστικά μέτρα του Μαζωνάκη για την περιουσία του

Ποιος είναι ο 20χρονος που έφτιαξε τα παπούτσια ΝΔ - Τα παρουσίασε ο Μητσοτάκης με TikTok

Τέσσερις συλλήψεις για τα 200 κιλά κοκαΐνης στον Πειραιά - Ο Αλβανός εγκέφαλος και τα πακέτα που έγραφαν Sparta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης