Ο τελευταίος σύντροφος της Bobbi Kristina συνελήφθη για ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Ο τελευταίος σύντροφος της Bobbi Kristina συνελήφθη για ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Ξυλοκοπούσε όλο το βράδυ του Σαββάτου τη νέα του σύντροφο! Μετά τα ξημερώματα την άφησε ελεύθερη- Οι μώλωπες στο σώμα της

Ο τελευταίος σύντροφος της Bobbi Kristina συνελήφθη για ξυλοδαρμό της συντρόφου του
Στα 22 της χρόνια έφυγε από τη ζωή η κόρη της Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown. Η άτυχη κοπέλα άφησε την τελευταία της αναπνοή στο νοσοκομείο στην Τζόρτζια, στις 26 Ιουλίου του 2016.  Είχε βρεθεί αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της τον Ιανουάριο του ίδιου έτους και παρέμεινε σε κωματώδη κατάσταση για έξι μήνες, μέχρι το τέλος της ζωής της.
 
                             Ο Gordon με την Bobbi Kristina Brown
Κλείσιμο


Και ενώ αρχικά, αναφέρθηκε πως η Bobbi έπεσε σε κώμα μετά από χρήση ουσιών, η οικογένειά της κατηγόρησε τον τελευταίο σύντροφό της Nick Gordon ως τον βασικό υπεύθυνο για το θάνατό της. Σύμφωνα με έγγραφα που παρουσίασε η οικογένεια της άτυχης κοπέλας στο δικαστήριο της Georgia,  ο Γκόρντον την χτύπησε και της έδωσε ένα θανατηφόρο κοκτέιλ ναρκωτικών.  Στη συνέχεια της έβαλε το κεφάλι μέσα σε μια μπανιέρα με κρύο νερό ενώ είχε ακόμα τις αισθήσεις της.

Τον Σεπτέμβριο του 2016, το δικαστήριο της Τζόρτζια έκρινε τον σύντροφό της Νικ Γκόρντον, υπεύθυνο για το θάνατό της.

                          Η νέα σύντροφος του Gordon, Laura Leal


Τα μπλεξίματα με τον νόμο δεν σταμάτησαν για εκείνον. Ο τελευταίος σύντροφός της Bobbie Kristina, συνελήφθη το Σάββατο στη Φλόριντα, καθώς κατηγορείται όι ξυλοκόπησε άγρια τη νέα σύντροφό του, σε ένα ξέσπασμα ζήλιας.

Ο 28χρονος την κακοποίησε σωματικά γιατί όπως πίστευε προσπαθούσε να κάνει σχέση με έναν από τους φίλους του.
                                  Τα σημάδια στο σώμα της


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Gordon χτυπούσε τη σύντροφό του, Laura Leal, όλη τη νύχτα. «Τη χτυπούσε στο πρόσωπό και στο πίσως μέρος του κεφαλιού», αναφέρει η αστυνομική έκθεση. Μετά το ξημέρωμα, την άφησε ελεύθερη. Εκείνη έτρεξε στην κρεβατοκάμαρα της μητέρας του Gordon, η οποία τη βοήθησε να πάει στο σπίτι της. Την καταγγελία στην αστυνομία έκανε η αδερφή του θύματος.

Ο Gordon ισχυρίστηκε ότι εκείνος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τη σύντροφό του με μπαταρίες.
Το περιστατικό σημειώθηκε επτά μήνες μετά από την απόφαση δικαστηρίου της Ατλάντα που αναγκάζει τον Gordon να πληρώσει 36 εκατομμύρια δολάρια στην οικογένεια της Bobbi Kristina για τον ανεξήγητο θάνατό της.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης