Ποια η σχέση του Τούρκου καναλάρχη με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη;

Ποια η σχέση του Τούρκου καναλάρχη με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη;

Συμπαρουσιαστές σε ριάλιτι που είχε παρουσιαστεί και σε ελληνικό κανάλι

Ποια η σχέση του Τούρκου καναλάρχη με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη;
Ο εκπρόσωπος του Acun Ilicali, υποστήριξε πως ο Τούρκος καναλάρχης συζήτησε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το επιχειρηματικό του σχέδιο να αποκτήσει ή να λάβει άδεια για να ανοίξει τηλεοπτικό σταθμό στην Ελλάδα. Και όπως ήταν φυσικό δημοσιογράφοι, συντάκτες και ρεπόρτερ σκαλίζουν τα αρχεία τους για να μάθουν περισσότερα για τον επιχειρηματία που θέλει να ασχοληθεί με την  τηλεοπτική ελληνική πραγματικότητα. 

To όνομα του Acun Ilıcalı είναι διάσημο στην Τουρκία, αφού είναι ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού καναλιού TV8. Μάλιστα, ο ίδιος στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον δικό μας ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Ο Ilıcalı  ήταν ο συμπαρουσιαστής του Κωνσταντίνου στο ριάλιτι σόου Survivor μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, το οποίο είχε παρουσιάσει το Mega, πριν από αρκετά χρόνια.

Κλείσιμο


Αν και δεν συνηθίζεται ένας καναλάρχης να είναι και παρουσιαστής, στην περίπτωση του Acun Ilıcalı, αυτό αποτελεί εξαίρεση. Στο βιογραφικό του έχει ήδη την παρουσίαση του τουρικού «Voice», του «Dancing with the stars», του «Survivor», του «Got talent» και του «Deal or No Deal».

Δείτε τους μαζί στο βίντεο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης