Η Λένα Μαντά αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο σύζυγός της και τις ανατροπές που ήρθαν στη ζωή της. Καλεσμένη στο «2Night Show», η συγγραφέας περιέγραψε την κατάσταση της υγείας του τον τελευταίο χρόνο.
«Ο Γιώργος δεν μπορεί πια να με συνοδεύσει. Πέρυσι τον Μάιο παρουσίασε πνευμονική ίνωση και έχει μόνιμο οξυγόνο 24 ώρες το 24ωρο. Κουράζεται ακόμα και με το οξυγόνο. Του έχουμε φορητό μηχάνημα, αλλά δεν είναι για πολλά ζόρια. Γενικά τον έχουμε σαν γλόμπο στο σπίτι» ανέφερε η Λένα Μαντά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1aswqtky9vd)
Στην πορεία, η συγγραφέας πρόσθεσε, ότι ο άντρας της κυκλοφορεί στο σπίτι με ειδικό βοήθημα.
«Έχει ένα καλώδιο για να περιφέρεται μέσα στο σπίτι. Όταν τον χάνουμε, τραβάμε το καλώδιο. Είμαστε μαζί 41 χρόνια. Πριν από 7 χρόνια είχε περάσει διαχωριστικό ανεύρυσμα και το ξεπέρασε. Έχει έρθει η ζωή τούμπα και έχει αλλάξει όλη η καθημερινότητά μου. Κάνω πράγματα μόνη μου, που δεν με άφηνε ο Γιώργος να κάνω. Πηγαίναμε μαζί super market και τώρα δεν μπορούμε να πάμε μαζί» δήλωσε η Λένα Μαντά.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.