Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό με την οικογένειά του

Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό με την οικογένειά του

Το πριγκιπικό ζεύγος του Μονακό ποζάρει μαζί με τα δίδυμα παιδιά του, τον πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, στην εξοχική του κατοικία στο Roc Agel, εκεί που στο παρελθόν περνούσαν τις διακοπές τους οι γονείς του Αλβέρτου, πρίγκιπας Ρενιέ και πριγκίπισσα Γκρέις Κέλι

Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό με την οικογένειά του
Την χριστουγεννιάτικη κάρτα με μια οικογενειακή φωτογραφία έδωσε στην δημοσιότητα το πριγκιπικό ζεύγος του Μονακό. Η φωτογραφία είναι του Αμερικανού φωτογράφου Κρίστοφερ Μόρις και σε αυτή ποζάρουν ο πρίγκιπας Αλβέρτος με την σύζυγό του πριγκίπισσα Σαρλίν και τα δίδυμα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα.

Το πριγκιπικό ζεύγος του Μονακό επέλεξε να φωτογραφηθεί για τα Χριστούγεννα, όχι στο παλάτι, αλλά στην εξοχική του κατοικία, Roc Agel, στις πλαγιές του όρους Mont Agel, στα σύνορα του Μονακό με την Γαλλία, ένα μέρος που στο παρελθόν περνούσαν τις διακοπές τους οι γονείς του Αλβέρτου, ο πρίγκιπας Ρενιέ και η πριγκίπισσα Γκρέις Κέλι.

Κλείσιμο
Τα δίδυμα παιδιά του πριγκιπικού ζεύγους του Μονακό έγιναν ενός έτους στις 10 Δεκεμβρίου και στις 16 του ίδιου μήνα ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η σύζυγός του υποδέχθηκαν στο παλάτι μικρά παιδιά για τα οποία οργάνωσαν χριστουγεννιάτικη γιορτή και τους μοίρασαν δώρα.

             Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία του πριγκιπικού ζεύγους του Μονακό
                      


Στην χριστουγεννιάτικη κάρτα ο 57χρονος Αλβέρτος κρατά στην αγκαλιά του τον μικρό πρίγκιπα Ζακ, ο οποίος, αν και γεννήθηκε δύο λεπτά μετά την αδελφή του, θα διαδεχθεί τον πατέρα του στον θρόνο, όπως ορίζει το πρωτόκολλο, ενώ η 37χρονη Σαρλίν αγκαλιάζει στοργικά την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, που τρώει ένα μήλο και δείχνει να αδιαφορεί για την επίσημη φωτογράφιση.

Η κάρτα του πριγκιπικού ζεύγους του Μονακό είναι γραμμένη στα αγγλικά, στα γαλλικά και στην τοπική γλώσσα των Μονεγάσκων και γράφει: «Τις καλύτερες ευχές μας για καλά Χριστούγεννα και το Νέο Έτος 2016 να είναι γεμάτο χαρά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης