Μπίλι Άιλις: Αποκάλυψε λεπτομέρειες από τη σχέση της με τον Τζέσι Ράδερφορντ

Μπίλι Άιλις: Αποκάλυψε λεπτομέρειες από τη σχέση της με τον Τζέσι Ράδερφορντ

Το ζευγάρι ήταν μαζί για λιγότερο από 1 χρόνο

eilish-rutherford
Όπως αποκάλυψε πρόσφατα η Μπίλι Άιλις, η σχέση της με τον πρώην της, Τζέσι Ράδερφορντ, είναι σε ένα πολύ φιλικό επίπεδο.

Σε ένα αδημοσίευτο απόσπασμα από το εξώφυλλό της στο «Rolling Stone», το οποίο κυκλοφόρησε στις 17 Μαΐου - την ίδια μέρα που κυκλοφόρησε το τρίτο άλμπουμ της «Hit Me Hard and Soft» -, η 22χρονη καλλιτέχνιδα μοιράστηκε μερικές σπάνιες πληροφορίες για τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της.

«Αυτός είναι ο άνθρωπός μου, πραγματικά ένας από τους αγαπημένους μου ανθρώπους στον κόσμο», είπε η Άιλις για τον 32χρονο μουσικό, τονίζοντας τον ισχυρό δεσμό τους παρά το γεγονός ότι δεν έχουν πλέον σχέση.
Κλείσιμο
Η Άιλις φάνηκε επίσης να επιβεβαιώνει την τωρινή της κατάσταση ως ελεύθερη, εκφράζοντας μια απροθυμία να επιστρέψει και πάλι στα ραντεβού.

«Σκοπεύω να μην ξαναβγώ ποτέ ραντεβού», αστειεύτηκε η βραβευμένη με 9 Grammys, πριν διευκρινίσει: «Αυτό δεν είναι αλήθεια, προφανώς. Αλλά όχι, δεν βλέπω τον εαυτό μου να κάνει σοβαρή σχέση με κανέναν μέχρι να βρω κάποιον που να αισθάνομαι πραγματικά σωστό για μένα, και αυτό δεν με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή».

Τα σχόλια αυτά έρχονται έναν χρόνο αφότου ο εκπρόσωπος της τραγουδίστριας επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Ράδερφορντ. Το ζευγάρι, το οποίο εθεάθη για τελευταία φορά μαζί στην Coachella τον Απρίλιο του 2023, έβγαινε μαζί για λιγότερο από έναν χρόνο πριν χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Η ανακοίνωση έγραφε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Μπίλι και ο Τζέσι χώρισαν φιλικά και παραμένουν καλοί φίλοι. Όλες οι φήμες περί απιστίας είναι ψευδείς. Και οι δύο είναι προς το παρόν ελεύθεροι».

Το ζευγάρι εθεάθη για πρώτη φορά μαζί στις 13 Οκτωβρίου 2022, όταν είχε πάει να δειπνήσει σε ένα vegan εστιατόριο στο Δυτικό Χόλιγουντ.

Φωτογραφία: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Δυσοίωνες προβλέψεις - Θα ζήσουμε ένα από τα πιο ζεστά καλοκαίρια των τελευταίων ετών

Κηδεία Ραϊσί: Εκατοντάδες χιλιάδες Ιρανοί στους δρόμους της Τεχεράνης - Φώναξαν «Θάνατος στις ΗΠΑ»

Κηφισιά: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον μαθητή που καταπλακώθηκε από πόρτα - «Παραμένει εκτός κινδύνου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης