Δώρο της νταντάς της ήταν το φουστανάκι της φωτογράφισης της Σάρλοτ

Δώρο της νταντάς της ήταν το φουστανάκι της φωτογράφισης της Σάρλοτ

Το ρουχαλάκι της μικρής πριγκίπισσας κοστίζει 29 ευρώ και είναι της ισπανικής φίρμας m&h, που δεν διαθέτει τα προϊόντα της προς online πώληση

Δώρο της νταντάς της ήταν το φουστανάκι της φωτογράφισης της Σάρλοτ
Ήταν η απορία πολλών από την περασμένη Κυριακή, που δόθηκαν στην δημοσιότητα οι δυο φωτογραφίες της πριγκίπισσας Σάρλοτ, της μικρής κορούλας του Ουίλιαμ και της Κέιτ: Ποιου οίκου ήταν το φουστανάκι που φορούσε! 

Χρειάστηκαν μερικές μέρες έρευνας, γιατί η απάντηση δεν ήταν μεταξύ των πιο δημοφιλών οίκων παιδικών ρούχων, που απευθύνονται αποκλειστικά σε πλούσιους και διάσημους, όμως τελικά οι δημοσιογράφοι των life style εντύπων βρήκαν την απάντηση. Το λουλουδάτο χαριτωμένο φορεματάκι είναι δημιουργία της ισπανικής φίρμας m&h. 

Κλείσιμο
Μάλιστα καλά πληροφορημένες πηγές του περιοδικού People, αναφέρουν πως το φορεματάκι αγοράστηκε από το κατάστημα της πόλης Βαγιαδολίδ και ήταν δώρο προς την Σάρλοτ από την νταντά της Μαρία Τέρες Τουριόν Μποράλο, που είναι ισπανικής καταγωγής. 

Το ρουχαλάκι κοστίζει 29 ευρώ και δεν πωλείται μέσω ίντερνετ, καθώς η φίρμα φτιάχνει χειροποίητα παιδικά ρούχα, σε ελάχιστα αντίτυπα. Μιλώντας στο People η δημιουργός Μαργαρίτα Πάτο Σιντ, δήλωσε: «Νιώθουμε τιμή που η Σάρλοτ φορά τα ρούχα μας. Είναι αξιολάτρευτη»! 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης