Naomi Campbell: Για δέκα ημέρες έπινα μόνο χυμούς για αποτοξίνωση

Naomi Campbell: Για δέκα ημέρες έπινα μόνο χυμούς για αποτοξίνωση

Δεν είμαι υπερβολική στο τι τρώω, ενδίδω και στην σοκολάτα και στα πατατάκια κάποιες φορές»

Naomi Campbell: Για δέκα ημέρες έπινα μόνο χυμούς για αποτοξίνωση
Πιο εντυπωσιακή από ποτέ φωτογραφήθηκε η Naomi Campbell για το online περιοδικό «The Edit».
 
Η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας την ώρα που πόζαρε στο φακό με «καυτά» σορτσάκια, εφαρμοστά φορέματα και λάγνο ύφος μίλησε για την εμπειρία της στο modeling, για την εμφάνισή της στο πρόσφατο show του Versace, αλλά και τη σκληρή δίαιτα που ακολούθησε, προκειμένου να είναι έτοιμη για αυτή την επιστροφή της στην πασαρέλα του διάσημου οίκου.

Κλείσιμο


«Θέλω ο κόσμος να καταλάβει τι πραγματικά είναι ο χώρος του μόντελινγκ και πόσο σκληρά δουλεύουμε» είπε το 44χρονο μοντέλο που έχει στο βιογραφικό του 29 ολόκληρα εμπειρίας στα catwalks.
 

Μάλιστα, δε δίστασε να εξομολογηθεί – με αφορμή το πρόσφατο show του οίκου Versace - ότι έχει και η εκείνη ανασφάλειες: «Έμεινα έκπληκτη με την αντίδραση των θεατών. Θυμάμαι την αίθουσα που ήταν τόσο ήσυχη και αμέσως σκέφτηκα "Θεέ μου, δεν με θέλουν εδώ"». Και συνέχισε παραδεχόμενη ότι 10 μέρες πριν την εμφάνισή της στο show ακολούθησε μια υπερβολικά αυστηρή δίαιτα κατά τη διάρκεια της οποίας η Naomi τρεφόταν μόνο με… χυμούς: «Tις δέκα προηγούμενες ημέρες έπινα απλά χυμούς, με καρότο, τζίντζερ και ανανά, για αποτοξίνωση».

 
Ξεκαθάρισε, όμως, ότι αυτό ήταν κάτι που δεν ακολουθεί γενικά και ότι δεν είναι τόσο αυστηρή με τη διατροφή της τον υπόλοιπο καιρό: «Δεν είμαι υπερβολική στο τι τρώω, ενδίδω και στην σοκολάτα και στα πατατάκια κάποιες φορές. Πρέπει να επιτρέπεις στον εαυτό σου τα μικρά πράγματα να σε κάνουν ευτυχισμένο». Άλλωστε, στο καλλίγραμμο του κορμιού της βοηθάει πολύ και η γυμναστική, που δεν παραλείπει να κάνει: «Από τότε που έκανα μια εγχείρηση στο γόνατο, το 2012, το πιλάτες είναι για μένα η καλύτερη γυμναστική. Δεν θέλω να αποκτήσω περισσότερη μυική μάζα, απλά να είμαι σφιχτή».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης