Jada Pinkett Smith: Μήπως το έχει “κάψει” τελείως;

Jada Pinkett Smith: Μήπως το έχει “κάψει” τελείως;

Αυτό όμως που έχουμε να πούμε είναι ότι η κυρία Smith πρέπει να απολύσει το στυλίστα της και να προσλάβει επειγόντως καινούργιο

Jada Pinkett Smith: Μήπως το έχει “κάψει” τελείως;
Ποτέ δεν τη θεώρησαν στο Hollywood ιδιαίτερα καλοντυμένη, παρά το καλογυμνασμένο κορμί της. Και η αλήθεια είναι ότι στα 44 της έχει ένα σώμα που λίγες κυρίες το έχουν. Ο λόγος για τη σύζυγο του Αμερικανού ηθοποιού Will Smith, Jada Pinkett Smith, η οποία τον τελευταίο καιρό κάνει ιδιαίτερα κακόγουστες δημόσιες εμφανίσεις.

Μια από αυτές είναι και η πιο πρόσφατή της, όπου ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε έξω από το αεροδρόμιο LAX του Λος Αντζελες ντυμένη όπως θα ντυνόταν μια έφηβη. Με τζιν σορτσάκι, λευκά αθλητικά και μια see-through μαύρη μπλούζα με μια χρωματιστή καρδιά στη μέση. Η δε αυτή μπλούζα ήταν πιο μακριά και από το σορτσάκι της. Τι της συμβαίνει δεν μπορούμε να ξέρουμε. Αυτό όμως που έχουμε να πούμε είναι ότι η κυρία Smith πρέπει να απολύσει το στυλίστα της και να προσλάβει επειγόντως καινούργιο. Γιατί με τέτοιες εμφανίσεις είναι σνα να το έχει “κάψει” τελείως. 
Κλείσιμο












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης