Diddy: Η Cassie σπάει τη σιωπή της μετά τη δημοσίευση βίντεο που ο ράπερ την ξυλοκοπάει - «Η βία με κατέστρεψε»

Diddy: Η Cassie σπάει τη σιωπή της μετά τη δημοσίευση βίντεο που ο ράπερ την ξυλοκοπάει - «Η βία με κατέστρεψε»

Ζητά από τον κόσμο να πιστεύει αμέσως τα θύματα που υφίστανται βία - Η ανάρτησή της

cassie33
Λίγες μέρες αφού το CNN έφερε στη δημοσιότητα το βίντεο που ο Diddy ξυλοκοπάει την πρώην σύντροφό του, Cassie Ventura, η τραγουδίστρια «έλυσε» τη σιωπή της με ένα μακροσκελές μήνυμα στους ακολούθους της.

Η Cassie έστειλε το δικό της μήνυμα στα θύματα που έχουν υποστεί παρόμοια κακοποίηση, να μιλήσουν ανοιχτά για όσα περνούν. Η ίδια τόνισε ότι η βία που υπέστη, την κατέστρεψε. Ωστόσο, τώρα, 8 χρόνια μετά το συμβάν, νιώθει να έχει ανακάμψει αν και «το ταξίδι της θεραπείας δεν τελειώνει ποτέ».
444957516_18445044763046569_7202563507594929169_n

Πιο αναλυτικά, η Cassie Ventura έγραψε:

«Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και την υποστήριξη της οικογένειάς μου, των φίλων μου, των αγνώστων και εκείνων που δεν έχω γνωρίσει ακόμα. Το κύμα της αγάπης σας δημιούργησε ένα μέρος για τον νεότερο εαυτό μου να εγκατασταθεί και να αισθάνεται ασφαλής τώρα, αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Η ενδοοικογενειακή βία είναι το κυρίως θέμα. Με κατέστρεψε, έγινα κάτι που ποτέ δεν πίστευα ότι θα γινόμουν.

Με πολλή σκληρή δουλειά, είμαι καλύτερα σήμερα, αλλά πάντα θα ανακάμπτω από το παρελθόν μου. Σας ευχαριστώ όλους, όσοι βρήκατε το χρόνο να ασχοληθείτε σοβαρά με αυτό το θέμα. Το μόνο που ζητώ είναι να ανοίξουν ΟΛΟΙ την καρδιά τους για να πιστέψουν τα θύματα από την πρώτη φορά. Χρειάζεται να έχεις μεγάλη καρδιά για να πεις την αλήθεια από μια κατάσταση στην οποία ήσουν ανίσχυρος. Προσφέρω τη βοήθειά μου σε όσους εξακολουθούν να ζουν με το φόβο. Απευθυνθείτε στους ανθρώπους σας, μην τους αποκόψετε. Κανείς δεν πρέπει να κουβαλάει μόνος του αυτό το βάρος. Αυτό το ταξίδι θεραπείας δεν τελειώνει ποτέ, αλλά αυτή η υποστήριξη σημαίνει τα πάντα για μένα. Σας ευχαριστώ. Πάντα με αγάπη, Κάσι».


Η επίθεση στην Cassie
Το βίντεο με την επίθεση του ράπερ εις βάρος της πρώην συντρόφου προέρχεται από κάμερα ασφαλείας και χρονολογείται στο 2016. Το κλιπ δείχνει τον Sean «Diddy» Combs να αρπάζει, να σπρώχνει, να σέρνει και να κλωτσάει την τότε κοπέλα του, Cassie Ventura. Το βίντεο δημοσίευσε το CNN και όπως επισημαίνει, είναι από τον καβγά που είχε το ζευγάρι τότε και ταιριάζει με τους ισχυρισμούς της αγωγής που κατατέθηκε από την Ventura τον Νοέμβριο. 

Το σκληρό βίντεο με την επίθεση:

Surveillance Video: Diddy Seen Assaulting Cassie Ventura in 2016
Κλείσιμο

Τα πλάνα έχουν ημερομηνία 5 Μαρτίου 2016 και σύμφωνα με την καταγγελία της Ventura, συνέβη στο κλειστό- πλέον- InterContinental Hotel στο Century City του Λος Άντζελες. 

Στο βίντεο, η Ventura βγαίνει από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και περπατά προς το ασανσέρ. Ο Combs, κρατώντας μια πετσέτα γύρω από τη μέση του, τρέχει στον διάδρομο πίσω από τη Ventura. Την πιάνει από τον λαιμό και την πετάει στο πάτωμα. Κρατώντας ακόμα την πετσέτα του με το ένα χέρι, γυρίζει να την κλωτσήσει, όπως δείχνει το βίντεο.

Καθώς η Ventura είναι στο έδαφος, ο Combs παίρνει το πορτοφόλι και μια βαλίτσα από το πάτωμα ενώ αμέσως μετά γυρίζει και κλωτσάει ξανά τη Ventura καθώς εκείνη παραμένει ακίνητη στο πάτωμα. Μεταξύ των δύο χτυπημάτων περνούν περίπου τέσσερα δευτερόλεπτα, σύμφωνα με το βίντεο. Στη συνέχεια σέρνει για λίγο τη Ventura από το φούτερ της προς ένα δωμάτιο.

Δευτερόλεπτα αργότερα, κάθεται σε μια καρέκλα, αρπάζει ένα αντικείμενο από το τραπέζι και το πετάει με δύναμη προς την Ventura. Ο Combs φαίνεται να απομακρύνεται και μετά στρίβει προς την Ventura για άλλη μια φορά όταν ανοίγει η πόρτα του ασανσέρ και κάποιος φαίνεται να βγαίνει.

Η δημόσια απολογία του Diddy
Η συγγνώμη του ράπερ ήρθε δύο ημέρες αφότου το CNN δημοσίευσε το βίντεο.  «Η συμπεριφορά μου σε αυτό το βίντεο είναι αδικαιολόγητη. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για τις πράξεις μου σε αυτό το βίντεο» είπε σε ένα βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στο Instagram.



«Αισθανόμουν αηδιασμένος όταν το έκανα. Αισθάνομαι αηδιασμένος τώρα», πρόσθεσε. «Πήγα και ζήτησα επαγγελματική βοήθεια. Ξεκίνησα να πάω σε θεραπεία, να πάω για αποκατάσταση. Έπρεπε να ζητήσω από τον Θεό το έλεος και τη χάρη του. Λυπάμαι πολύ. Αλλά δεσμεύομαι να είμαι καλύτερος άνθρωπος κάθε μέρα. Δεν ζητάω συγχώρεση. Λυπάμαι πραγματικά».

Ο Combs είχε προηγουμένως αρνηθεί τους ισχυρισμούς της Ventura ότι της είχε επιτεθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης