Hilary Duff: Εμφάνιση με σούπερ καυτό σορτσάκι

Hilary Duff: Εμφάνιση με σούπερ καυτό σορτσάκι

“Εχω ένα γιο 3 χρόνων, ένα νέο άλμπουμ, μια περιοδεία στα σκαριά, να ετοιμάσω ένα σόου στην τηλεόραση. Δεν έχω καθόλου χρόνο να φτιάξω μια γερή σχέση”

Hilary Duff: Εμφάνιση με σούπερ καυτό σορτσάκι
Ενα από τα αγαπημένα κορίτσια του Hollywood, η Hilary Duff εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή “Good Morning America” στη Νέα Υόρκη φορώντας ένα καυτό σορτσάκι, για το οποίο εισέπραξε τα καλύτερα σχόλια. 

Η 27χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια από το Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών μπορεί ποτέ να μην κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της, όμως παραμένει ακόμα το ίδιο σέξι και καυτή όπως παλιά.

Η Duff παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2010 τον 34χρονο Καναδό παίχτη του ice hockey Mike Comrie σε μια υπέροχη τελετή που έγινε στην παραλιακή Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια. Το ζευγάρι, το οποίο απέκτησε ένα παιδί, χώρισε το 2014.

Η ίδια πριν από λίγες μέρες σε συνέντευξή της είπε ότι αυτόν τον καιρό δεν έχει χρόνο για μια νέα σχέση και είναι μόνη. “Εχω ένα γιο 3 χρόνων, ένα νέο άλμπουμ, μια περιοδεία στα σκαριά, να ετοιμάσω ένα σόου στην τηλεόραση. Δεν έχω καθόλου χρόνο να φτιάξω μια γερή σχέση”. 

Κλείσιμο














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης