Ο Michael Jackson «ξεπουλάει» και μετά θάνατον

Ο Michael Jackson «ξεπουλάει» και μετά θάνατον

Από τη μέρα του θανάτου του, πριν από πέντε χρόνια, έχει «βγάλει» 600 εκατομμύρια δολάρια

Ο Michael Jackson «ξεπουλάει» και μετά θάνατον
Συμπληρώνονται πέντε χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή ο Michael Jackson, σε ηλικία 50 ετών, αλλά η καριέρα του μοιάζει να είναι πιο... «ζωντανή» από ποτέ!

Μόλις τον περασμένο μήνα, ο Jackson «έδωσε» το δικό του μοναδικό σόου σε σκηνή του Λας Βέγκας και προβλήθηκε από την τηλεόραση, ενώ πριν από μερικές εβδομάδες κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ που φιγουράρει στη δεύτερη θέση των μουσικών charts. Ακόμα και το Cirque du Soleil που κάνει περιοδεία και δίνει περισσότερα από 500 show σε όλον τον κόσμο, χρησιμοποιεί κομμάτια του στο πρόγραμμά του.

Κλείσιμο
Αποτέλεσμα; Η περιουσία του Βασιλιά της Pop έχει αυξηθεί κατά 600 εκατομμύρια δολάρια!

Ένα μεγάλο μέρος των κερδών πηγαίνει στα τρία του παιδιά και τη μητέρα τους. Ωστόσο, σε ρεπορτάζ του Associated Press αποκαλύπτει ότι το μεγαλύτερο κομμάτι των εσόδων ξοδεύεται στην αποπληρωμή των τεράστιων χρεών που άφησε πίσω του, αλλά και για της Neverland.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν συμβεί πολλές αλλαγές στη ζωή των παιδιών του,  του 17χρονου Prince
, της 16χρονης Paris και του 12χρονου Blanket.



Και τα τρία βρίσκονταν στη έπαυλη του πατέρα τους στις 25 Ιουνίου του 2009, όταν ο Jackson άφησε την τελευταία του πνοή από υπερβολική δόση του αναισθητικού προποφόλη, ενώ βρισκόταν στο υπνοδωμάτιό του.

Λίγες ώρες αργότερα και μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ χρειάστηκε να περάσουν ακόμα δύο χρόνια για να καταδικαστεί ο γιατρός του Βασιλιά για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.
  
Αλλά με βάση την καριέρα που εξακολουθεί να έχει, ο Michael Jackson όχι μόνο ζει, αλλά μέσα από τα κέρδη του, εξακολουθεί να είναι «δίπλα» στα παιδιά του. Μέχρι το 2012, σχεδόν 20 εκατομμύρια δολάρια είχαν δαπανηθεί για τις ανάγκες των παιδιών και της μητέρας τους.

Το μεγαλύτερο δε κέρδος από τον μπαμπά τους θα το έχουν, όπως είναι αναμενόμενο, και κατά την ενηλικίωσή τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης