Καρβέλας-Βίσση: Το... καβγαδάκι των πρώην στον «αέρα» του Star Academy

Καρβέλας-Βίσση: Το... καβγαδάκι των πρώην στον «αέρα» του Star Academy

«Να φύγω;» ρώτησε την εκνευρισμένη πρώην σύντροφό του ο συνθέτης, για να πάρει την απάντηση: «Όχι, να μείνεις, αλλά να μην μιλάς!»

Καρβέλας-Βίσση: Το... καβγαδάκι των πρώην στον «αέρα» του Star Academy
Για ένα ακόμα live, η «ένταση» δεν έλειψε από το πλατό του τραγουδιστικού σόου Star Academy, με τον Νίκο Καρβέλα, μάλιστα, να είναι και πάλι... πρωταγωνιστής.

Αυτήν την φορά, ωστόσο, δεν ήταν ο Μένιος Φουρθιώτης, με τον οποίο αντιπαρατέθηκε ο εκκεντρικός δημιουργός και μέλος της κριτικής επιτροπής, αλλά η επί σειρά ετών σύντροφος και «μούσα» του, Άννα Βίσση.

Κλείσιμο
Το... επεισόδιο ξεκίνησε, όταν σταμάτησε να τραγουδά η προτεινόμενη προς αποχώρηση Ειρήνη Ασιαλέμ, που ερμήνευσε το «Ταξίδι στη βροχή». «Ένιωσα ότι δεν "πατούσες" καμία νότα» σχολίασε η Ναταλία Γερμανού και ο Νίκος Καρβέλας έσπευσε να παρέμβει: «Γιατί δεν χαίρεσαι; Γιατί να τις πατήσει;».

«Δεν είναι θέμα ευγένειας, πρέπει όταν είσαι τραγουδιστής να την "πατάς" τη νότα» επέμεινε η Ναταλία Γερμανού, αλλά ο Καρβέλας... απτόητος. «Γιατί, σου έχει κάνει κάτι (σ.σ. η νότα);» ήταν το... επικό σχόλιό του.

«Η Άννα θα μας πει τώρα που είναι ειδική επί του θέματος, αν ήταν στονάτη ή δεν ήταν. Γιατί εγώ ένιωσα ότι δεν ήταν πολύ σταθερή»... «Ξέρεις τι σημαίνει στονάρω, Ειρηνάκι;» ξεκίνησε να λέει η Άννα Βίσση. «Ότι δεν "πατάω" τις νότες» έσπευσε να πει ο Νίκος Καρβέλας.

«Σε ρώτησε κανένας εσένα; Νίκο, γιατί με διακόπτεις; Πες συγγνώμη!» παραπονέθηκε η Άννα Βίσση. «Συγγνώμη» είπε ο Νίκος Καρβέλας, αλλά συνέχισε, για να πει αυτό που ήθελε…

«Θέλω να μιλήσω! Νίκο! Νίκο, είχες την ώρα σου να μιλήσεις! Αν δεν τα κατάφερες, δεν φταίω εγώ» είπε η τραγουδίστρια, κάνοντας παρατήρηση στον συνθέτη, ο οποίος έδειξε έτοιμος να την...κάνει: «Ωραία, εντάξει, να φύγω;»

«Όχι, να μείνεις, αλλά να μην μιλάς» του απάντησε η Άννα Βίσση και κάπου εκεί, το «επεισόδιο» πήρε τέλος... Μέχρι το επόμενο!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης